Autó Zárófedél Hűtőfolyadék Tartály - magas minőségű top árak
Zárófedél Hűtőfolyadék Tartály - népszerű gyártók
 • Csúcs ár
  A Autoalkatreszonline24.hu magas minőségű Zárófedél Hűtőfolyadék Tartály garantál igen vonzó áron.
 • Szállítási költség
  Takarítsa meg a szállítási költséget! Ha 37000 HUF fölött rendel, a kiszállítás díjtalan.
 • Széles választék
  Jelenleg több, mint 500000 autóalkatrészt kínálunk
 • Gyors szállítás!

  Kiszállítás módja

  Néhány napon belül megkapja a megrendelt Zárófedél Hűtőfolyadék Tartály autóalkatrész.

 • COMODO - fizet biztonságosan mert Zárófedél Hűtőfolyadék Tartály
 • Autó Zárófedél Hűtőfolyadék Tartály - Vásároljon Master Card hitelkártyával
 • Jármű Zárófedél Hűtőfolyadék Tartály - Vásároljon PayPal
 • Gépjármű Zárófedél Hűtőfolyadék Tartály - Vásároljon Visa Card hitelkártyával
 • payment_discover_brand
 • Autó Zárófedél Hűtőfolyadék Tartály - Vásároljon Banki Átutalás hitelkártyával

Cserélje ki autójában a Zárófedél Hűtőfolyadék Tartály alkatrészt – ha meghibásodott, vagy ha már elérte a maximális üzemidőt. Nézze meg milyen hasznos információink vannak Zárófedél Hűtőfolyadék Tartály alkatrészről

A kiegyenlítő tartály sapka zártságot biztosít, megakadályozza a por bejutását, és segít szabályozni a hűtőrendszerben a nyomás szintjét, valamint a szelepen keresztül csökkenti a túlzott nyomást.

3 tipp a kiegyenlítő tartály sapka használatára

 1. A gyártók nem határozzák meg az alkatrész élettartamát. Cserélje ki, amennyiben hibát észlel, vagy mechanikai sérülés éri az alkatrészt.
 2. Az alkatrész szelepeit időnként meg kell tisztítani, így lehet a megfelelő működést biztosítani.
 3. Amikor a tartály sapkáját cseréli, győződjön meg róla, hogy ez biztosan az autóhoz való. Ehhez hasonlítsa össze a jelöléseket az új és a régi alkatrészen - ezeknek egyezniük kell.

A kiegyenlítő tartály sapka hibái, ezek okai és jelei

 1. A szelepek nem teljes zárása. Ez gyakran az érintkező munkafelületeken jelenlévő por következménye. A nyomáscsökkentő szelep meghibásodásának eredményeként a nyomás csökkentésekor a fagyálló távozik a kiegyenlítő tartályból, így szintje gyorsan csökken. Előfordul, hogy a motorháztető alól távozó pára látható. Amennyiben a beszívó szelep hibásodik meg, a motor gyakrabban melegszik túl, ami a rendszerben kialakuló légzárak következménye.
 2. A rugógyűrű, valamint a rugó kopása. Ez gyakran az anyagok elöregedése miatt következik be. Ebben az esetben a rendszer elveszíti zártságát, és a sapka közelében hűtőfolyadék cseppek láthatók. A rugó kopását úgy ellenőrizheti, ha megnyomja a kezével. A kopott alkatrész lágyan mozog és kicsi az ellenállása.
 3. A menet lekopása. Ezt okozhatja az anyag alacsony minősége vagy a túl nagy erővel való elfordítása. Ilyen esetben a sapka anélkül forog, hogy zárt helyzetben rögzítésre kerülne.

Autoalkatreszonline24.hu webáruházunkban vásárolhat kiegyenlítő tartály sapkát autójához. Ügyfélszolgálatunk képzett szakértői segítségére lesznek a keresett autóalkatrész kiválasztásában.

Kosár
#
Az Ön kosara üres