loader
Kérjük, várjon …dotted
Autó Termosztát - magas minőségű top árak
 • Csúcs ár
  A Autoalkatreszonline24.hu magas minőségű Termosztát garantál igen vonzó áron.
 • Szállítási költség
  Takarítsa meg a szállítási költséget! Ha 39000 HUF fölött rendel, a kiszállítás díjtalan.
 • Széles választék
  Jelenleg több, mint 500000 autóalkatrészt kínálunk
 • Gyors szállítás!

  Kiszállítás módja

  Néhány napon belül megkapja a megrendelt Termosztát autóalkatrész.

 • COMODO - fizet biztonságosan mert Termosztát
 • Autó Termosztát - Vásároljon Master Card hitelkártyával
 • Jármű Termosztát - Vásároljon PayPal
 • Gépjármű Termosztát - Vásároljon Visa Card hitelkártyával
 • Autó Termosztát - Vásároljon Banki Átutalás hitelkártyával
 • Termosztát vásárlás American Expresszel segítségével

Cserélje ki autójában a Termosztát alkatrészt – ha meghibásodott, vagy ha már elérte a maximális üzemidőt. Nézze meg milyen hasznos információink vannak Termosztát alkatrészről

A motor hűtőrendszerében a termosztát szabályozza a hűtővíz hőmérsékletét. Meggyorsítja a motor üzemi hőmérsékletének elérését és gondoskodik az optimális hőmérséklet fenntartásáról. A motor első elindításakor a hűtőfolyadék hőmérséklete megegyezik a környezeti hőmérséklettel. A motor mielőbbi felmelegítése érdekében a termosztát elzárja a hűtővíz keringését a radiátor irányába, és azt a vízpumpából egy úgynevezett kis körbe tereli, ami a motor hűtőköpenyét és hőcserélőjét jelenti.

Amikor a motor hőmérséklete megemelkedik, a termosztát szelepe kinyit, ami a hűtőfolyadék áramlását a nagy körbe tereli, ami a fő radiátoron vezet keresztül. A hűtővíz 80-95 fokos tartományában a termosztát szelepe csak részben van nyitva, így csak a hűtővíz egy része folyik át a radiátoron. A szelep fokozatos nyitása a radiátorban hűtött víz fokozatosan vezérelt bekeverését teszi lehetővé a motort hűtő folyadékba. Ezáltal lehetővé válik, hogy a motor hőmérsékletét a termosztát vezérlése az optimális üzemi tartományon belül tartsa. Ez az utastér minőségi fűtésének is az alapja.

A hibás termosztátnak több tünete van: a motor nem melegszik fel az üzemi hőmérsékletre, vagy ami még rosszabb, túlhevül, megnő az üzemanyag fogyasztás és romlik a jármű dinamikája. Egy további tünet az, amikor a fűtőrendszer nem képes fenntartani az utastér komfortos hőmérsékletét.

A termosztát általában kétévente elhasználódik. Ha a termosztáttal kapcsolatos bármilyen problémát érzékelünk, azonnal ki kell cserélni. Online üzletünkben reális termosztát árakat talál. Ugyancsak mérsékelt áron árulunk többek között fékhengereket, hátsó kipufogókat és üzemanyag szűrőket is. Online üzletünkben bármilyen szükséges alkatrészt megrendelhet, mi pedig gyorsan kiszállítjuk.

Kosár
#
Az Ön kosara üres