Autó Ventilátor Kapcsoló - magas minőségű top árak
Ventilátor Kapcsoló - népszerű gyártók
 • Csúcs ár
  A Autoalkatreszonline24.hu magas minőségű Ventilátor Kapcsoló garantál igen vonzó áron.
 • Szállítási költség
  Takarítsa meg a szállítási költséget! Ha 37000 HUF fölött rendel, a kiszállítás díjtalan.
 • Széles választék
  Jelenleg több, mint 500000 autóalkatrészt kínálunk
 • Gyors szállítás!

  Kiszállítás módja

  Néhány napon belül megkapja a megrendelt Ventilátor Kapcsoló autóalkatrész.

 • COMODO - fizet biztonságosan mert Ventilátor Kapcsoló
 • Autó Ventilátor Kapcsoló - Vásároljon Master Card hitelkártyával
 • Jármű Ventilátor Kapcsoló - Vásároljon PayPal
 • Gépjármű Ventilátor Kapcsoló - Vásároljon Visa Card hitelkártyával
 • payment_discover_brand
 • Autó Ventilátor Kapcsoló - Vásároljon Banki Átutalás hitelkártyával

Cserélje ki autójában a Ventilátor Kapcsoló alkatrészt – ha meghibásodott, vagy ha már elérte a maximális üzemidőt. Nézze meg milyen hasznos információink vannak Ventilátor Kapcsoló alkatrészről

A motor hűtőventilátor érzékelő a motor hűtőrendszerének egy eleme, amely a ventilátor be- és kikapcsolására ad jelzést a hűtőfolyadék hőmérsékletének megfelelően.

4 tipp a motor hűtőventilátor érzékelő használatához

 1. Az érzékelőt minden 25.000 kilométer megtétele után ellenőrizni kell. Amennyiben az alkatrész meghibásodik, cserélje ki. Ne használja az autót hibás érzékelővel - ez a motor túlmelegedését eredményezheti.
 2. Amikor új alkatrészt vásárol, ügyeljen a széleken feltüntetett jelölésekre. Ezeknek meg kell egyezniük a cserélendő alkatrészen látható jelölésekkel - ez jelzi az érzékelő működésbe lépésének hőmérsékletét.
 3. Az új érzékelő menetét kenje be speciális tömítőpasztával vagy tegyen rá teflon szalagot, hogy megakadályozza a fagyálló folyadék szivárgását.
 4. Kerülje az érzékelő túlságosan erős meghúzását, amennyiben maga cseréli ki az alkatrészt.

A motor hűtőventilátor érzékelő hibái, ezek okai és jelei

 1. Az érzékelő elem oxidációja. Ez az agresszív folyadékkal (fagyálló) hosszan tartó érintkezés következménye, mely a ventilátor meghibásodását okozza, mely így bekapcsol, vagy rendszertelenül működik.
 2. Az aljzat érintkezőinek korróziója. Az alkatrészek sérüléséért a nedvesség és a csiszoló hatású anyagok a felelősek, a hiba instabil ventilátor működést eredményez.
 3. Rövidzárlat. Ez általában a túl magas feszültség következménye. Ebben az esetben a ventilátor működésében zavar áll be, korábban kapcsol be vagy folyamatosan működik.
 4. Az alkatrész házának repedése és deformációja. Ennek okai a mechanikai vagy hőhatás. A ház sérülésének jelei ugyanazok, mint más hibák esetén.

Webáruházunkban bármilyen autó modellhez vásárolhat motor hűtőventilátor érzékelőt. Autoalkatreszonline24.hu üzletünk ügyfélszolgálata bármikor segít abban, hogy gyorsan megtalálja a keresett autóalkatrészt, és annak használatáról is részletes tájékoztatással szolgál.

Kosár
#
Az Ön kosara üres