Autó Hűtőfolyadék Hőmérséklet Érzékelő (Hűtővíz Hőmérséklet Érzékelő) - magas minőségű top árak
Hűtőfolyadék Hőmérséklet Érzékelő (Hűtővíz Hőmérséklet Érzékelő) - népszerű gyártók
 • Csúcs ár
  A Autoalkatreszonline24.hu magas minőségű Hűtőfolyadék Hőmérséklet Érzékelő (Hűtővíz Hőmérséklet Érzékelő) garantál igen vonzó áron.
 • Szállítási költség
  Takarítsa meg a szállítási költséget! Ha 37000 HUF fölött rendel, a kiszállítás díjtalan.
 • Széles választék
  Jelenleg több, mint 500000 autóalkatrészt kínálunk
 • Gyors szállítás!

  Kiszállítás módja

  Néhány napon belül megkapja a megrendelt Hűtőfolyadék Hőmérséklet Érzékelő (Hűtővíz Hőmérséklet Érzékelő) autóalkatrész.

 • COMODO - fizet biztonságosan mert Hűtőfolyadék Hőmérséklet Érzékelő (Hűtővíz Hőmérséklet Érzékelő)
 • Autó Hűtőfolyadék Hőmérséklet Érzékelő (Hűtővíz Hőmérséklet Érzékelő) - Vásároljon Master Card hitelkártyával
 • Jármű Hűtőfolyadék Hőmérséklet Érzékelő (Hűtővíz Hőmérséklet Érzékelő) - Vásároljon PayPal
 • Gépjármű Hűtőfolyadék Hőmérséklet Érzékelő (Hűtővíz Hőmérséklet Érzékelő) - Vásároljon Visa Card hitelkártyával
 • payment_discover_brand
 • Autó Hűtőfolyadék Hőmérséklet Érzékelő (Hűtővíz Hőmérséklet Érzékelő) - Vásároljon Banki Átutalás hitelkártyával

Cserélje ki autójában a Hűtőfolyadék Hőmérséklet Érzékelő (Hűtővíz Hőmérséklet Érzékelő) alkatrészt – ha meghibásodott, vagy ha már elérte a maximális üzemidőt. Nézze meg milyen hasznos információink vannak Hűtőfolyadék Hőmérséklet Érzékelő (Hűtővíz Hőmérséklet Érzékelő) alkatrészről

A hűtőfolyadék-hőmérséklet kijelző a hűtőrendszeren belül sorosan van kötve a hőmérséklet érzékelővel, amelynek aktív eleme negatív ellenállási együtthatójú anyagból készül. A hőmérséklet emelkedésével az érzékelő ellenállása csökken, az áramkörben az áramerősség megnő, és a hőmérséklet kijelző mutatója jobban kitér, vagyis magasabb hőmérsékletet jelez (diagram kijelző esetén a diagramon látható jelzés a magasabb értékek irányába tér ki).

A kijelző működésének ellenőrzéséhez húzza ki az érzékelő csatlakozóját az aljzatból és bekapcsolt gyújtás mellett zárja rövidre az aljzatot. Ha a hűtőfolyadék kijelző hibátlanul működik, akkor a mutatónak a maximális értékig kell kitérnie.

A hőmérséklet érzékelő működésének ellenőrzéséhez meg kell szüntetni az érzékelő ellenállásának hőmérsékletfüggését. Ehhez az érzékelőt szereljük ki, majd merítsük vízbe és kössünk egy ellenállás mérőt az érzékelő kimenete és burkolata közé. A víz fokozatos melegítése mellett különböző hőmérsékleteken olvassuk le az ellenállás értékét, és hasonlítsuk össze az érzékelő gyártója által garantált paraméterekkel. Az egyes motortípusok eltérő szenzorokkal működnek, melyek ellenállásának hőmérséklet-függése is eltérő.

Dízelmotorokban kételemű hűtőfolyadék-hőmérséklet szenzorokat alkalmaznak. Az egyik a hőmérséklet kijelző áramkörében van, a második pedig az izzító gyertya vezérlő áramkörében. Mindkét elemet azonos módon ellenőrizzük (az ellenállásmérőt az érzékelő burkolata és kivezetése közé kötjük nem pedig a két kivezetés közé). Általában a két ellenállás hőmérsékletfüggése nem azonos. A katalógusokban és javítási útmutatókban az érzékelő adatai gyakran egy bizonyos hőmérsékletre vonatkoznak, vagyis megadják a típusát és ellenállását egy bizonyos hőmérsékleten.

Ha a hűtőfolyadék-hőmérséklet érzékelővel gondok lennének, látogasson el online üzletünkbe. Itt minden szükséges alkatrészt megtalál, méghozzá reális áron és gyors kiszállítással. Online üzletünkben sok más alkatrészt is talál, mint pl. a gázrugó, gyertyakulcsok, fékpofák és egyebek.

Kosár
#
Az Ön kosara üres