loader
Kérjük, várjon …dotted
Autó Vízszivattyú - magas minőségű top árak
 • Csúcs ár
  A Autoalkatreszonline24.hu magas minőségű Vízszivattyú garantál igen vonzó áron.
 • Szállítási költség
  Takarítsa meg a szállítási költséget! Ha 39000 HUF fölött rendel, a kiszállítás díjtalan.
 • Széles választék
  Jelenleg több, mint 500000 autóalkatrészt kínálunk
 • Gyors szállítás!

  Kiszállítás módja

  Néhány napon belül megkapja a megrendelt Vízszivattyú autóalkatrész.

 • COMODO - fizet biztonságosan mert Vízpumpa
 • Autó Vízpumpa - Vásároljon Master Card hitelkártyával
 • Jármű Vízszivattyú - Vásároljon PayPal
 • Gépjármű Vízpumpa - Vásároljon Visa Card hitelkártyával
 • Autó Vízpumpa - Vásároljon Banki Átutalás hitelkártyával
 • Vízszivattyú vásárlás American Expresszel segítségével

Cserélje ki autójában a Vízpumpa alkatrészt – ha meghibásodott, vagy ha már elérte a maximális üzemidőt. Nézze meg milyen hasznos információink vannak Vízpumpa alkatrészről

A kiegészítő vízpumpát a hűtőrendszer hatékonyságának növelésére tervezték. Ez az alkatrész hozzájárul az utastér mikroklímájának kellemes szinten való tartásához, amikor az autó motorja alacsony fordulatszámon működik, például dugóban.

3 tipp a kiegészítő vízpumpa használatához

 1. Amikor kiegészítő hűtőfolyadék-visszavezető szivattyút választ, bizonyosodjon meg arról, hogy a csatlakozó cső átmérője megegyezik azzal, amivel autója rendszere fel van szerelve.
 2. Az egység beszerelését megelőzően öblítse át a hűtőrendszert, hogy megelőzze a pumpa idő előtti szennyeződését és meghibásodását.
 3. Próbálja meg úgy beszerelni a pumpát, hogy a motorja legyen felül, ez segít elkerülni az elektromos motor meghibásodását, amennyiben a pumpa háza, vagy a csövek csatlakozásai elvesztik zártságukat.
A kiegészítő vízpumpa hibái, azok okai és jelei
 1. A tömítések meghibásodása. A gyenge minőségű vagy szennyezett hűtőfolyadék hatására a tömítések megrongálódhatnak. Nem megfelelő beszerelés következtében ki is nyomódhatnak a kiegészítő pumpából, például, ha a pumpát 60 km/h-ás sebességnél bekapcsolják.
 2. A rotor csapágyának megszorulása. Ezt általában a pumpa ház zártságának elvesztése okozza, valamint a belül lévő nedvesség és szennyeződés, melynek következtében a pumpa rendkívül zajosan működik, vagy teljesen leáll.
 3. Az elektromos motor működésének hibái. A vezetékek szakadása, a csatlakozó kefék kopása vagy rövidzárlat következhet be például akkor, ha rézpor kerül a rotorváltó rúdhoz, mely az elektromos motor meghibásodását okozhatja. Ennek a hibának közvetett jele, ha alacsony fordulatszámon a hűtési rendszer hatékonysága csökken.

Legkedvezőbben nálunk vásárolhat kiegészítő vízpumpát autójához: minden egyes alkatrészre hosszútávú garanciát adunk.

Kosár
#
Az Ön kosara üres