loader
Kérjük, várjon …dotted
Autó Féktárcsa hátsó és első, első és hátsó - magas minőségű top árak
 • Csúcs ár
  A Autoalkatreszonline24.hu magas minőségű Féktárcsa garantál igen vonzó áron.
 • Szállítási költség
  Takarítsa meg a szállítási költséget! Ha 39000 HUF fölött rendel, a kiszállítás díjtalan.
 • Széles választék
  Jelenleg több, mint 500000 autóalkatrészt kínálunk
 • Gyors szállítás!

  Kiszállítás módja

  Néhány napon belül megkapja a megrendelt Féktárcsa autóalkatrész.

 • COMODO - fizet biztonságosan mert Féktárcsa hátsó és első
 • Autó Féktárcsa első és hátsó - Vásároljon Master Card hitelkártyával
 • Jármű Féktárcsa hátsó és első - Vásároljon PayPal
 • Gépjármű Féktárcsa első és hátsó - Vásároljon Visa Card hitelkártyával
 • Autó Féktárcsa - Vásároljon Banki Átutalás hitelkártyával
 • Féktárcsa vásárlás American Expresszel segítségével

Cserélje ki autójában a Féktárcsa alkatrészt – ha meghibásodott, vagy ha már elérte a maximális üzemidőt. Nézze meg milyen hasznos információink vannak Féktárcsa alkatrészről

Egy gépkocsi fékrendszerére azért van szükség, hogy csökkenthessük a jármű sebességét, vagy megállíthassuk azt. A fékrendszer meghibásodása esetén a járművel közlekedni szigorúan tilos, mivel ez súlyos következményekhez vezethet. A fékrendszer betétekből és tárcsákból áll, amelyek a gépkocsi teljes fékrendszerének működése szempontjából egyaránt fontosak.

Napjainkban a legelterjedtebb fékrendszer a tárcsafék, amely egy forgó féktárcsából és a féknyereg két oldalán két rögzített fékpofából áll. E fékrendszer fő eleme a féktárcsa, mivel a működtető egység által létrehozott fékezőerő itt hat. A gépkocsi fékek működési elve a súrlódáson alapszik, ezért a féktárcsa és a fékrendszer között egy gátló elem (fékbetét) helyezkedik el. Fékezéskor a mozgási energia hőenergiává alakul át. E folyamat a féktárcsa és a fékpofák között zajlik. A teljes rendszer hatékonysága a hő elosztás sebességétől függ. A féktárcsák magas működési stabilitással rendelkeznek. Ez a fékmechanizmus biztosítja, hogy még a súrlódó felületek felhevülése, vagy vizesedése esetén is a fékhatás csak kis mértékben csökkenjen. Reakcióideje minimális, viszonylag könnyű és jobban is hűl, mint pl. a dobfék.

Legyünk tudatában annak, hogy a jármű biztonsága, amelyet a fékrendszer hibátlan működése határoz meg, közvetlen kihatással van a közlekedésben résztvevők biztonságára is. Ennek érdekében figyelemmel kell kísérnie járműve fékrendszerének állapotát és megbízható féktárcsákat kell használnia. Csakhogy ez nem olyan könnyű! Mivel napjainkban a gépjármű alkatrészek világpiacán a féktárcsák választéka igen nagy, a megfelelő tárcsák kiválasztása gondot okozhat. A megvásárolandó féktárcsa mindenképpen legyen eredeti. Az ilyen alkatrészek komoly minőség-ellenőrzésen esnek át és sokáig kitartanak. Online üzletünkben eredeti féktárcsákat vásárolhat reális áron. Ugyanitt egyéb alkatrészeket is rendelhet, mint pl. a fékbetétek és a fékhenger.

Kosár
#
Az Ön kosara üres