loader
Kérjük, várjon …dotted
Autó Ablaktörlő hátsó és első, első és hátsó - magas minőségű top árak
 • Csúcs ár
  A Autoalkatreszonline24.hu magas minőségű Ablaktörlő garantál igen vonzó áron.
 • Szállítási költség
  Takarítsa meg a szállítási költséget! Ha 39000 HUF fölött rendel, a kiszállítás díjtalan.
 • Széles választék
  Jelenleg több, mint 500000 autóalkatrészt kínálunk
 • Gyors szállítás!

  Kiszállítás módja

  Néhány napon belül megkapja a megrendelt Ablaktörlő autóalkatrész.

 • COMODO - fizet biztonságosan mert Ablaktörlő lapát hátsó és első
 • Autó Ablaktörlő lapát első és hátsó - Vásároljon Master Card hitelkártyával
 • Jármű Ablaktörlő hátsó és első - Vásároljon PayPal
 • Gépjármű Ablaktörlő lapát első és hátsó - Vásároljon Visa Card hitelkártyával
 • Autó Ablaktörlő lapát - Vásároljon Banki Átutalás hitelkártyával
 • Ablaktörlő vásárlás American Expresszel segítségével

Cserélje ki autójában a Ablaktörlő lapát alkatrészt – ha meghibásodott, vagy ha már elérte a maximális üzemidőt. Nézze meg milyen hasznos információink vannak Ablaktörlő lapát alkatrészről

Az ablaktörlő szerepe, hogy eltüntesse a szélvédőről az esőt, a piszkot és a párát. Az ablaktörlő minden gépkocsin megtalálható. Az ablaktörlő lapátján egy törlőgumi található, aminek köszönhetően a lapát ide-oda forgatása során letörli a vizet az üvegfelületről. A lapát sebessége több fix sebességre és legalább egy szakaszos sebességre állítható. A legtöbb járműben két összehangoltan működő sugárirányú kar található, de van olyan is, amelyiken csak egy, vagy esetleg még több van.

Némely nagysúlyú jármű „rejtett” ablaktörlőkkel rendelkezik. Amikor kikapcsoljuk az ablaktörlőt, a mechanizmus a szélvédő alsó végére fordítja le őket, de általában továbbra is láthatók. Elrejtésükhöz arra van szükség, hogy a szélvédő kicsivel a motorháztető síkja alatt végződjön. Ennek következtében az ablaktörlők parkoló helyzetben bár továbbra is a szélvédő alján vannak, kívül esnek a szélvédő tisztítási zónájából, ezért nem látszanak. Bár a meghajtó motortól a nyomaték több párhuzamos, vagy soros mechanikai alkatrészen keresztül juthat el a lapátig, a lapátokat alapvetően kétféle módon hajtják meg.

Légfékes járművek esetében néha az ablaktörlőket is sűrített levegő hajtja meg, amely a fékrendszer sűrített levegőjének egy kis részét fordítja erre a célra. Az ilyen kicsi sűrített levegős rendszerek kicsivel a szélvédő fölött helyezkednek el, és egy szelep megnyitásával aktiválódnak. Voltak olyan idők is, amikor az ablaktörlőt az utastérből egy kar forgatásával működtették, vagy egy a motortól jövő bowden segítségével, általában vákuum meghajtással. Volt velük azonban egy alapvető gond: a lapátok néha lelassulhattak, vagy akár le is állhattak. Ezt a problémát a vákuumos rásegítő oldotta meg.

Ha ki kell cserélnie az ablaktörlőt, látogassa meg online üzletünket! Nálunk bármely gépkocsi típushoz ablaktörlők széles választékát találja. Rendelje meg jutányos áron! A szállítási határidőnk igen rövid. Nálunk olyan alkatrészeket is találhat, mint az ablaktörlő gumi, ablaktörlő lapát, stb.

Kosár
#
Az Ön kosara üres