Autó Lambdaszonda - magas minőségű top árak
 • Csúcs ár
  A Autoalkatreszonline24.hu magas minőségű Lambdaszonda garantál igen vonzó áron.
 • Szállítási költség
  Takarítsa meg a szállítási költséget! Ha 37000 HUF fölött rendel, a kiszállítás díjtalan.
 • Széles választék
  Jelenleg több, mint 500000 autóalkatrészt kínálunk
 • Gyors szállítás!

  Kiszállítás módja

  Néhány napon belül megkapja a megrendelt Lambdaszonda autóalkatrész.

 • COMODO - fizet biztonságosan mert Lambdaszonda
 • Autó Lambdaszonda - Vásároljon Master Card hitelkártyával
 • Jármű Lambdaszonda - Vásároljon PayPal
 • Gépjármű Lambdaszonda - Vásároljon Visa Card hitelkártyával
 • payment_discover_brand
 • Autó Lambdaszonda - Vásároljon Banki Átutalás hitelkártyával

Cserélje ki autójában a Lambdaszonda alkatrészt – ha meghibásodott, vagy ha már elérte a maximális üzemidőt. Nézze meg milyen hasznos információink vannak Lambdaszonda alkatrészről

A lambda szonda egy mérőeszköz, amely lehetővé teszi, hogy szabályozzuk az üzemanyag keverék oxigéntartalmát. Az eszköz a vegyi generátor elvén működik, vagyis folyamatosan összehasonlítja a kipufogócsonkban mérhető oxigén tartalmat a motoron kívüli levegő oxigén tartalmával. Ha a kipufogócsonkban mért oxigénszint lecsökken, a szonda kivezetésein mért feszültség megnő. Az eszköz akkor aktiválódik, amikor a motor elérte az üzemi hőmérsékletet. A gépkocsi fedélzeti számítógépe ennek a szondának, valamint egyéb érzékelőknek az adatai alapján állítja be a legtakarékosabb üzemanyag felhasználást a legnagyobb motorteljesítmény és a legkisebb károsanyag kibocsátás mellett.

Ha a szonda kijelzője kigyullad, ellenőrizni kell az egységet, mivel az élettartama a végéhez közeledik. Ez úgy 30-60 ezer kilométerenként, vagy mintegy 2 000 indítást követően következik be. Olyan okok sora vezethet a szonda meghibásodásához, mint a magas hőmérséklet, a nyomás, a rezgések, valamint kémiai anyagok hatása. Meghibásodása fogyasztásnövekedéshez, teljesítmény csökkenéshez és növekvő károsanyag kibocsátáshoz vezet. Emiatt a szonda rendszeres ellenőrzése és szükség esetén cseréje a gépkocsi karbantartásának fontos eleme.

A szonda rendszeres ellenőrzés mellett csak ritkán hibásodik meg. Ne adjunk rá túl nagy feszültséget, mert egy extrém külső érték káros hatással lehet rá. Működését mind beépítve, mind pedig kiszerelve is ellenőrizheti. Ehhez egy nagy belső ellenállású feszültségmérőre lesz szüksége.

A lambda szondát megvenni is és kicserélni is egyszerű. Ne felejtse el, hogy szaküzletekben és szervizekben ennek és még sok egyéb alkatrésznek, mint pl. az olajszint érzékelő, vagy a fojtószelephelyzet érzékelőnek az ára jóval magasabb, mint online üzletünkben. Ha tehát a szükséges alkatrészeket online üzletünkben vásárolja meg jó áron és igen rövid idő alatt juthat hozzájuk.

Kosár
#
Az Ön kosara üres