Autó Légszűrő - magas minőségű top árak
 • Csúcs ár
  A Autoalkatreszonline24.hu magas minőségű Légszűrő garantál igen vonzó áron.
 • Szállítási költség
  Takarítsa meg a szállítási költséget! Ha 35000 HUF fölött rendel, a kiszállítás díjtalan.
 • Széles választék
  Jelenleg több, mint 500000 autóalkatrészt kínálunk
 • Gyors szállítás!

  Kiszállítás módja

  Alkatrész megrendelését néhány napon belül megkapja

 • COMODO - fizet biztonságosan mert Légszűrő
 • Autó Légszűrő - Vásároljon Master Card hitelkártyával
 • Jármű Légszűrő - Vásároljon PayPal
 • Gépjármű Légszűrő - Vásároljon Visa Card hitelkártyával
 • Autó Légszűrő kifizetése American Express-szel

Cserélje ki autójában a Légszűrő alkatrészt – ha meghibásodott, vagy ha már elérte a maximális üzemidőt. Nézze meg milyen hasznos információink vannak Légszűrő alkatrészről

Autóink poros vidéki és szennyezett városi utakon egyaránt közlekednek. Ez azt jelenti, hogy a tulajdonosoknak különös figyelmet kell fordítaniuk kocsijuk védelmére. Minden korszerű gépkocsi motorja üzemanyag és levegő keverékével működik, méghozzá több levegővel, mint üzemanyaggal. A gépkocsi a működéshez szükséges levegőt a külső környezetből szívja be, hogy továbbítsa azt a motor felé, ahol az majd összekeveredik az üzemanyaggal. Képzeljük csak el, hogy mennyi homokot, port, vizet és apró köveket tartalmazhat az út feletti légréteg! Ha ez az összes szennyeződés bejutna a motorba, az bizony nem működne sokáig. A motor védelme érdekében ezért légszűrőre van szükség.

A légszűrő mintegy az autó „tüdeje”. Ha a tüdő nem működik megfelelően, a szervezet meghal. Csakhogy itt most nem egy emberről, hanem egy autóról van szó! A légszűrő megtisztítja a belépő légáramot és minden szennyeződést felfog, ami korlátozná élettartamát. Egyes gyártók minden 15 000 mérföld megtétele után javasolják a légszűrő cseréjét. Egy szennyezett légszűrőnek olyan tünetei vannak, mint a nehézkes indítás, a csökkenő dinamika, vagy akár a fogyasztás növekedése. Észlelte már ezeket a jelenségeket? Ilyenkor elsőként a légszűrőt ellenőrizze, ami segítség nélkül sem bonyolult.

Egy légszűrő megvásárlásával Ön biztosítja gépkocsija biztonságos és megbízható üzemelését és közlekedését. A helyesen megválasztott légszűrő alkatrészek és azok időbeni cseréje a gépkocsi motorjának hosszú távú problémamentes működését biztosítják. Online üzletünkben alacsony áron vásárolhat ilyen szűrőt. A megvásárolt termékeket az Ön által igényelt helyszínre a lehetséges legrövidebb idő alatt kiszállítjuk. Boltunkban természetesen egyéb – pl. olaj-, üzemanyag- és utastéri – szűrőtípusokat is talál.

Felső Légszűrő eladók: Légszűrő online alacsony áron