loader
Kérjük, várjon …dotted
Autó Lengőkar hátsó és első, bal és jobb - magas minőségű top árak
 • Csúcs ár
  A Autoalkatreszonline24.hu magas minőségű Lengőkar garantál igen vonzó áron.
 • Szállítási költség
  Takarítsa meg a szállítási költséget! Ha 39000 HUF fölött rendel, a kiszállítás díjtalan.
 • Széles választék
  Jelenleg több, mint 500000 autóalkatrészt kínálunk
 • Gyors szállítás!

  Kiszállítás módja

  Néhány napon belül megkapja a megrendelt Lengőkar autóalkatrész.

 • COMODO - fizet biztonságosan mert Lengőkar hátsó és első
 • Autó Lengőkar bal és jobb - Vásároljon Master Card hitelkártyával
 • Jármű Lengőkar hátsó és első - Vásároljon PayPal
 • Gépjármű Lengőkar bal és jobb - Vásároljon Visa Card hitelkártyával
 • Autó Lengőkar - Vásároljon Banki Átutalás hitelkártyával
 • Lengőkar vásárlás American Expresszel segítségével

Cserélje ki autójában a Lengőkar alkatrészt – ha meghibásodott, vagy ha már elérte a maximális üzemidőt. Nézze meg milyen hasznos információink vannak Lengőkar alkatrészről

A keresztlengőkar a kerék középpontját a gépkocsi hossztengelyére merőleges síkban tartja, és maga is e tengely mentén helyezkedik el. A keresztlengőkart mindig széleskörűen használták egyszerű autókban, de gyakran sport- és versenyautókban is. A gépkocsik keresztlengőkaros felfüggesztése eléggé komplex. A rugók függőlegesen és hosszirányban helyezkednek el, míg a rögzítése az utasfülke és a motorszerelvény közötti tér hátsó részében található. A felfüggesztőkar a kerék középpontját a sík merőleges és hosszirányú tengelye mentén mozgatja, míg ő maga a hosszirányú tengely mentén helyezkedik el.

A lengéscsillapítóból származó erőhatás átvitelét mindkét oldalon egy további függőleges axiális kar biztosítja. Első vége a felső segédkerethez, míg a hátsó vége a panelhez van rögzítve. A közepe a rugó végét tartja. Kétféle keresztlengőkar létezik: az egykarú és a kétkarú.

A gépkocsi lengőkarjának könnyűnek kell lennie, hosszú időn át el kell viselnie a hossz- és keresztirányú hajlító erőket és az oldalirányú, valamint az indításkor és fékezéskor fellépő erőket. Gyártásuk alapvetően kétféleképpen történik. Az első módszer a fémlemezből, vagy fémszalagból történő szabás, míg a második acél kovácsolása, esetleg képlékeny alumínium ötvözet megszilárdítása.

Ha ki kell cserélnie egy keresztlengőkart ne vesztegesse idejét szaküzletekre, vagy szervizekre, ráadásul ott többet is fizetne érte. Látogassa meg online üzletünket saját számítógépéről. Itt vásárlóink sokféle márkájú gépkocsihoz rengeteg féle keresztlengőkart találhatnak. Rendelje meg reális áron azt, amire éppen szüksége van, és mi majd gondoskodunk róla, hogy néhány napon belül meg is kapja. A keresztlengőkaron kívül nálunk akár fékbetétet, központi hangtompítót, olajteknőt, vagy fékhengert is vásárolhat.

Kosár
#
Az Ön kosara üres