Autó Ventilátor Kuplung - magas minőségű top árak
 • Csúcs ár
  A Autoalkatreszonline24.hu magas minőségű Ventilátor Kuplung garantál igen vonzó áron.
 • Szállítási költség
  Takarítsa meg a szállítási költséget! Ha 37000 HUF fölött rendel, a kiszállítás díjtalan.
 • Széles választék
  Jelenleg több, mint 500000 autóalkatrészt kínálunk
 • Gyors szállítás!

  Kiszállítás módja

  Néhány napon belül megkapja a megrendelt Ventilátor Kuplung autóalkatrész.

 • COMODO - fizet biztonságosan mert Ventilátor Kuplung
 • Autó Ventilátor Kuplung - Vásároljon Master Card hitelkártyával
 • Jármű Ventilátor Kuplung - Vásároljon PayPal
 • Gépjármű Ventilátor Kuplung - Vásároljon Visa Card hitelkártyával
 • payment_discover_brand
 • Autó Ventilátor Kuplung - Vásároljon Banki Átutalás hitelkártyával

Cserélje ki autójában a Ventilátor Kuplung alkatrészt – ha meghibásodott, vagy ha már elérte a maximális üzemidőt. Nézze meg milyen hasznos információink vannak Ventilátor Kuplung alkatrészről

A hűtőventilátor kuplung a motorhűtő rendszer része. Ez a torziós nyomatékot továbbítja a ventilátor lapátnak. Feladata, hogy a motor megterhelésének megfelelően változtassa a hűtés erősségét. A hűtőventilátor kuplung feladata a torziós nyomaték továbbítása egy speciális folyadék segítségével, melynek viszkozitása változik, amennyiben a tengely és a ventilátor lapát forgási sebessége között különbség áll be.

4 tipp a hűtőventilátor kuplung használatához

 1. Elméletben a hűtőventilátor kuplung akár 8 évig is működik. Gyakorlatban azonban az élettartam közvetlen összefüggésben áll a használat körülményeivel. Amennyiben hiba jelét észleli, alaposan ellenőrizze az alkatrészt.
 2. Amennyiben meghibásodott, az alkatrész nem javítható, így a hűtőventilátor kuplung szerelvényt cserélni kell.
 3. Ha hosszú ideig nem használta a gépkocsit, cserélje le az olajat a hűtőventilátor kuplungban, mielőtt újra használja azt.
 4. Tartsa tisztán az alkatrészt, rendszeresen mossa, és távolítsa el az olaj jeleit. A szennyezett hűtőventilátor kuplung késve kapcsol be vagy egyáltalán nem indul.

A hűtőventilátor kuplung hibái, ezek okai és jelei

 1. A csapágy felgyorsult kopása. Az alkatrész nagy megterhelése korai elhasználódásához vezethet. Az ilyen hibát jelzi, ha a hűtőrendszer működése során furcsa zaj hallható.
 2. folyadék szivárgás. Ez gyakran a tömítés elhasználódása miatt történik. Emellett a szilikon folyadék idővel elveszti viszkozitását. A szivárgást szemmel észlelheti a hűtőventilátor területén látható jellemző jelekből.

Nálunk vásárolhat hűtőventilátor kuplungot autójához - Autoalkatreszonline24.hu webáruház. A gyors szállításnak köszönhetően a rendelt autóalkatrészt a lehető legrövidebb idő alatt megérkezik címére.

Kosár
#
Az Ön kosara üres