loader
Kérjük, várjon …dotted
Autó Fékbetét készlet hátsó és első, első és hátsó - magas minőségű top árak
 • Csúcs ár
  A Autoalkatreszonline24.hu magas minőségű Fékbetét készlet garantál igen vonzó áron.
 • Szállítási költség
  Takarítsa meg a szállítási költséget! Ha 39000 HUF fölött rendel, a kiszállítás díjtalan.
 • Széles választék
  Jelenleg több, mint 500000 autóalkatrészt kínálunk
 • Gyors szállítás!

  Kiszállítás módja

  Néhány napon belül megkapja a megrendelt Fékbetét készlet autóalkatrész.

 • COMODO - fizet biztonságosan mert Fékbetét hátsó és első
 • Autó Fékbetét első és hátsó - Vásároljon Master Card hitelkártyával
 • Jármű Fékbetét készlet hátsó és első - Vásároljon PayPal
 • Gépjármű Fékbetét első és hátsó - Vásároljon Visa Card hitelkártyával
 • Autó Fékbetét - Vásároljon Banki Átutalás hitelkártyával
 • Fékbetét készlet vásárlás American Expresszel segítségével

Cserélje ki autójában a Fékbetét alkatrészt – ha meghibásodott, vagy ha már elérte a maximális üzemidőt. Nézze meg milyen hasznos információink vannak Fékbetét alkatrészről

A fékbetétek bármely fékrendszer igen fontos részei, mivel a fékek hatékony működése tőlük függ. A jó és minőségi fékbetétek sokáig kitartanak és a féktárcsát is kímélik.

Különböző fékbetétek léteznek. Nem is annyira a felépítésükről és dizájnjukról beszélünk, sokkal inkább a fékbetét anyagáról, amely a tulajdonképpeni fékhatást produkálja. Manapság sokféle dörzsanyag létezik, minden gyártó saját receptekkel és összetevőkkel rendelkezik. A dörzsanyag tartalmazhat például akár több mint 15 féle összetevőt is, miközben az arányok igen fontos szereppel bírnak. Az összetevőkön történő legkisebb változtatás is a leendő fékbetétek tulajdonságainak jelentős változásához, vagy akár működésképtelenségükhöz is vezethetnek. A dörzsanyag keverék alapja a szilárdító összetevő. Ettől függ a fékbetét tulajdonságainak súrlódási és hőmérsékleti stabilitása, valamint a betét teherbírása. Az utóbbi években ellenálló dörzsanyagok jelentek meg, melyek nevüket a szilárdságukat biztosító összetevőről kapták.

A fékrendszer és a fékbetétek pozícionálása a sofőr vezetési stílusától függ. Mérsékelt gyorsítási és finom fékezési szokások mellett a fékbetét sokkal tovább kitart, mint agresszív gyorsítás és fékezés esetén. A fékbetétek elhasználódása különösen az ún. tartós fékezés esetén jelentős, különösen lejtős úton. Tartós fékezés esetén a fékbetét túlhevülhet, ami tulajdonságait jelentősen lerontja. Ez negatívan befolyásolja a közlekedés biztonságát.

Ha gépkocsija fékrendszere nem tökéletes, könnyen veszélyhelyzetbe kerülhet. Végső soron egy működő és jól beállított fékrendszer hiányában a vezető nem képes pontosan az előre eltervezett módon csökkenteni gépkocsija sebességét, vagy akár megállítani azt. Online üzletünk gondoskodik az Ön biztonságáról. Nálunk reális áron vásárolhat fékbetéteket. Ezen kívül vásárolhat még gömbcsuklókat, fékpofákat, vagy akár gyújtógyertyákat is.

Kosár
#
Az Ön kosara üres