loader
Kérjük, várjon …dotted
Autó Lengéscsillapító hátsó és első, első és hátsó, első, hátsó - magas minőségű top árak
 • Csúcs ár
  A Autoalkatreszonline24.hu magas minőségű Lengéscsillapító garantál igen vonzó áron.
 • Szállítási költség
  Takarítsa meg a szállítási költséget! Ha 39000 HUF fölött rendel, a kiszállítás díjtalan.
 • Széles választék
  Jelenleg több, mint 500000 autóalkatrészt kínálunk
 • Gyors szállítás!

  Kiszállítás módja

  Néhány napon belül megkapja a megrendelt Lengéscsillapító autóalkatrész.

 • COMODO - fizet biztonságosan mert Lengéscsillapító hátsó és első
 • Autó Lengéscsillapító hátsó - Vásároljon Master Card hitelkártyával
 • Jármű Lengéscsillapító hátsó és első - Vásároljon PayPal
 • Gépjármű Lengéscsillapító első és hátsó - Vásároljon Visa Card hitelkártyával
 • Autó Lengéscsillapító - Vásároljon Banki Átutalás hitelkártyával
 • Lengéscsillapító vásárlás American Expresszel segítségével

Cserélje ki autójában a Lengéscsillapító alkatrészt – ha meghibásodott, vagy ha már elérte a maximális üzemidőt. Nézze meg milyen hasznos információink vannak Lengéscsillapító alkatrészről

A lengéscsillapító csillapítja a gépkocsi nem egyenletes úton történő közlekedésekor folyamatosan fellépő dinamikus terheléseket. Menet közben a felfüggesztés elemeivel van kölcsönhatásban. Függetlenül a fellépő erőhatásoktól és azok sebességétől a felfüggesztés elemeinek egyenletesebb mozgást biztosít.

Történelmi adatok szerint a lengéscsillapítót először katonai célokra használták. Legelőször egyedi felfüggesztési komponenseket építettek be a tankok felfüggesztésébe. A lengéscsillapítók feladata egyértelmű; ez pedig a kerekek és az út folyamatos kapcsolatának biztosítása. A keréknek tisztán és könnyedén kell áthaladnia az egyenetlenségek felett, majd azonnal vissza kell térnie az útfelületre a szükséges tapadás biztosítása érdekében. A kocsi súlyát rugók tartják meg, a többi a lengéscsillapítók feladata.

A valóságban az út felülete összetettebb, mint elméletben. Ez azt is jelenti, hogy a kocsi nem mindig egyenes vonalon halad. Több egymást követő zökkenő esetén a lengéscsillapító működése nem lesz kifogástalan, ugyanis nem lesz ideje regenerálódni, ezáltal még nyomás alatt van, amikor újra működnie kell. Szükséges gondoskodni arról, hogy mind a kicsi, mind pedig a nagy zökkenőket a lengéscsillapítók kényelmesen kezelhessék, hogy elkerülhessük a lengéscsillapító maximális nyomásnak történő kitettségét. Kompromisszumot kell tudni kötni a kormányozhatóság és a kényelem között. Léteznek egy- és kétcsöves lengéscsillapítók, valamint hidraulikus és gáztöltésűek (hidraulikus-gázos tartalékkal). Léteznek tisztán gázzal működő lengéscsillapítók is, amelyekben a gáz nyomása igen nagy, bár ezek rendkívül ritkák.

Ha szeretne lengéscsillapítót cserélni ne vesztegesse idejét szaküzletekre, vagy szervizekre, hisz nem csak a szabad ideje menne rá, de ráadásul többet is költene. Látogassa meg inkább online üzletünket! Nálunk vásárlóink lengéscsillapítók széles választékát találják kedvező áron, a legkülönbözőbb márkákhoz. Mi majd gondoskodunk róla, hogy rendelése mielőbb eljusson Önhöz. Online üzletünkben egyebek mellett vezérmű tengelyeket, csapágyakat, légszűrőket, vagy akár fékpofákat is talál.

Kosár
#
Az Ön kosara üres