catalog_tyre_img_alt
Kérjük, várjon …dotted

FAGYÁLLÓ

Autó Hűtőfolyadék - magas minőségű top árak
Fagyálló folyadék - népszerű gyártók
 • Csúcs ár
  A Autoalkatreszonline24.hu magas minőségű Hűtőfolyadék garantál igen vonzó áron.
 • Szállítási költség
  Takarítsa meg a szállítási költséget! Ha 42000 HUF fölött rendel, a kiszállítás díjtalan.
 • Széles választék
  Jelenleg több, mint 500000 autóalkatrészt kínálunk
 • Gyors szállítás!

  Kiszállítás módja

  Néhány napon belül megkapja a megrendelt Fagyálló hűtőfolyadék autóalkatrész.

 • COMODO - fizet biztonságosan mert Fagyálló
 • Jármű Fagyálló hűtőfolyadék - Vásároljon PayPal
 • Gépjármű Fagyálló cseréje - Vásároljon Visa Card hitelkártyával
 • Autó Fagyálló folyadék - Vásároljon Master Card hitelkártyával
 • Autóalkatrész - vásárlás Discover hitelkártya segítségével
 • Autó Hűtőfolyadék kifizetése American Express-szel
 • Autó Fagyálló folyadék - Vásároljon Banki Átutalás hitelkártyával

Cserélje ki autójában a Fagyálló alkatrészt – ha meghibásodott, vagy ha már elérte a maximális üzemidőt. Nézze meg milyen hasznos információink vannak Fagyálló alkatrészről

A fagyálló hűtőfolyadék az autó hűtőrendszerének munkafolyadéka. A motoralkatrészek hőjének elvezetésre szolgál. Alacsony környezeti hőmérséklet esetében sem fagy meg. A folyadék keringetéséért a vízpumpa felel, a radiátor és a ventilátor pedig a hűtéséért.

6 tipp a használathoz és a cseréhez

 1. Rendszeres időközönként ellenőrizni kell, hogy a kiegyenlítő tartály megfelelően fel van-e töltve, és szükség esetén fel kell töltenie. Az elégtelen mennyiségű folyadék a felforrásához, és a motor túlmelegedéséhez vezethet.
 2. Időről-időre húzza meg a hengerfej csavarokat - körülbelül 4000-5000 kilométerenként. A meghibásodása első jeleinek észlelésekor, illetve minden, a hengerfej eltávolításával járó javítás alkalmával cseréltesse ki a hengerfej tömítést. Máskülönben a motorblokk és a hengerfej közötti csatlakozás nem megfelelő tömítettsége miatt gázok juthatnak be a hűtőrendszerbe, ahol tönkretehetik annak elemeit és káros hatással lehetnek a munkafolyadék tulajdonságaira.
 3. A munkafolyadék használhatóságának időtartama az adott jármű gyártója által van feltűntetve az autó műszaki specifikációban. A legtöbb modern modell esetében a fagyálló hűtőfolyadékot 5 évenként, vagy 250000 kilométer megtételét követően kell lecserélni.
 4. Soha ne keverjen összes egymással különböző színű folyadékokat. Ezeknek egymástól eltérő lehet az összetételük és egymással nem kompatibilis anyagokat is tartalmazhatnak, ami a termék működési jellemzőinek megváltozásához és a tömítések tönkremeneteléhez vezethet.
 5. A folyadék cseréjekor tanácsos átmosni a hűtőrendszert, máskülönben a lerakódott szennyeződések benne maradnak.
 6. Az adalékok alkalmazásakor járjon el kellő óvatossággal. Például a radiátorhoz készült szivárgást gátló adalék időleges megoldást nyújthat ugyan, amikor önnek sürgősen meg kell szüntetnie a szivárgást. Viszont a túl gyakori használata a hűtőfolyadék szennyezetté válásához és a rendszer eltömődéséhez vezethet.

A fagyálló hűtőfolyadékkal kapcsolatos problémák, ezek okai és jelei

 • Beszennyeződés. A vízpumpa kopástermékei, a tönkrement tömítések részecskéi, és a rozsda rendkívül szenyezetté teszi a hűtőfolyadékot. A rendszerben használt inkompatibilis elemek használta felgyorsítja az oxidációs folyamatokat: például a rézből és az alumíniumból készültek esetében. A meghibásodást jelzi a hűtőfolyadék zavarossá válása, és a színének barna színűre változása.
 • Viszkozitás megváltozása. Bizonyos esetekben, amikor a kiegyenlítő tartály belsejébe néz, észreveheti, hogy a folyadék benne nagy sűrűvé, gélszerűvé vált. Ez rendszerint az egymással nem kompatibilis termékek összekeverése okozza.
 • Alacsony viszkozitás. Ezt rendszerint a fagyálló hűtőfolyadék koncentrátum vízzel való szakszerűtlen felhígítása okozza. Például abban az esetben, ha ön csak 30%-nyi fagyállót és ehhez 70%-nyi vizet önt a rendszerbe, akkor a keverék már -15°C-on meg fog fagyni, aminek eredményeként leáll a hűtőrendszer működése. Ilyen meghibásodásra gyanakodhat, ha a motor hőmérséklete megemelkedik azt követően, hogy a fagyos hideg időben beindította azt.

Autoalkatreszonline24.hu ideális hely autóalkatrészek vásárlásához

A hűtőrendszer hatékony és hibátlan működése érdekében kiváló minőségű fagyálló hűtőfolyadékot kell vásárolnia. Az online üzletünkben természetesen ezt is megtalálja. A rendszeresen megtartott promóciók révén pedig rendkívül kedvező áron vásárolhatja meg.

Hűtőfolyadék részére

Kosár
#
Az Ön kosara üres