alkatrész katalógus TALBOT

Cserealkatrészt keres TALBOT gépkocsijához? Akkor jó helyen jár!

Jármű alkatrészek TALBOT SAMBA
SAMBA -tól 01.1981
Autóalkatrész TALBOT 1307-1510
1307-1510 -tól 07.1975
Jármű tartozékok TALBOT HORIZON
HORIZON -tól 02.1978
Gépjármű tartozékok TALBOT MURENA
MURENA -tól 09.1980
Autóalkatrészek TALBOT RANCHO
RANCHO -tól 01.1977
Autóalkatrészeket TALBOT SIMCA
SIMCA -tól 10.1961
Autóalkatrészek TALBOT SOLARA
SOLARA -tól 02.1980
Gépjármű tartozékok TALBOT TAGORA
TAGORA -tól 06.1980
TALBOT gépkocsi alkatrészek online

Autóalkatrész TALBOT webáruház

A Talbot márkájú gépjárműveket Európában gyártották 1903-tól 1994-ig. Az autókat gyártó céget Frenchman Gustave Adolphe Clément és Englishman Charles Chetwynd-Talbot alapította. Az alapítást követően némi idő elteltével a vállalatot kettéosztották, és a márkanevet a külön gyártott angol és francia autók esetében egyaránt használták. Ezt követően 1967-ben az új tulajdonos, azaz a Chrysler Corporation égisze alatt a két cég ismét egyesült, majd több éves szünet után a Peugeot részeként 1978-ben ismét Talbot márkanév alatt kezdett el autókat gyártani.


A Talbot gépjárművek

A gyártás évei során a Talbot márkájú gépjárműveket Franciaországban, Nagy-Britanniában, Spanyolországban, Finnországban és egyéb országokban készítették. Ugyanezekben az üzemekben Talbot alkatrészeket is gyártottak. Mivel különböző időszakokban a vállalat számos olyan nagyvállalat égisze alatt működött, amelyek különféle márkákat birtokosai voltak, ezért az autómárkának a Fiat, a Citroën, a Peugeot, a Chrysler, a Simca, a Dodge, a Plymouth és más márkák modelljei között számos "ikertestvére" van.

A márka modellválasztékában személyautók és haszongépjárművek is találhatók. A vevők számára kínált karosszéria változatok között megtalálhatók voltak a kombik, a kupék, a szedánok, a kabriók, a háromajtós SUV-ok, és a van-ok is. Az olasz Pininfarina tuningcég 1981-ben a Samba modell alapján készített egy kabriót, ami akkoriban a legkisebb nyitott dizájnnal rendelkező szériaautó volt.


A Talbot gépjárművek előnyei

  • Magas minőségű összeszerelés. A Talbot márkájú autók alváza még sok éves használatot követően is rendkívül ellenálló a sérülésekkel szemben, amennyiben a kopóalkatrészek cseréje mindig időben történt meg. A felfüggesztés hatékonyan csillapítja a magas sebességnél a vibrációt. A minőségi hangszigetelés kiváló akusztikus komfortot biztosít a gépjármű vezetője és az utasok számára.
  • Opciók széles választéka. 1980-ban a márka néhány modellje már fel volt szerelve elektromos ablakokkal, öntött kerekekkel, tárcsafékekkel, fényszóró mosóval, és fedélzeti számítógéppel.
  • Kényelmes utasfülke. Az autók meglehetősen tágasak voltak és kényelmes ülésekkel voltak felszerelve. A széles szélvédő jó kilátást biztosított a gépkocsiból. Az utastér kárpitozásához bársonyt és tweed szövetet használtak.
  • Innovációk. A márka egyik leghíresebb autómodellje - a Matra Rancho - jelentős mértékű hatással volt a crossoverek osztályának kialakulására, amelyek abban az időben újnak számítottak Európában. Az autók elsőkerék-meghajtással rendelkeztek, az  üvegszálból készült karosszériájuk könnyű, és tartós volt. Az utastér tágas kialakítása lehetővé tette még egy további üléssor beépítését is.

A legjobb Talbot alkatrészek

Az online webshopunkból Talbot alkatrészeket is vásárolhat. Emellett az alábbi szolgáltatásokat nyújtjuk önnek:

  • hosszútávú garancia minden alkatrészhez;
  • magas kvalifikált szakemberekből álló ügyfélszolgálati rendszer - kollégáink bármikor örömmel válaszolnak a felmerülő kérdéseire online módon és telefonon is;
  • remek promóciók és kedvezmények
Kosár
#
Az Ön kosara üres