alkatrész katalógus SSANGYONG

Cserealkatrészt keres SSANGYONG gépkocsijához? Akkor jó helyen jár!

Gépjármű tartozékok SSANGYONG REXTON
REXTON -tól 04.2002
Alkatrészek SSANGYONG KYRON
KYRON -tól 05.2005
Jármű alkatrészek SSANGYONG MUSSO
MUSSO -tól 01.1993
Gépjármű tartozékok SSANGYONG KORANDO
KORANDO -tól 12.1988
Autóalkatrész SSANGYONG ACTYON
ACTYON -tól 11.2005
Jármű alkatrészek SSANGYONG RODIUS
RODIUS -tól 05.2005
Jármű tartozékok SSANGYONG CHAIRMAN
CHAIRMAN -tól 07.1997
Alkatrészek SSANGYONG TIVOLI
TIVOLI -tól 01.2015
Gépjármű tartozékok SSANGYONG XLV
XLV -tól 04.2016
Gépjármű tartozékok SSANGYONG STAVIC
STAVIC -tól 02.2005
SSANGYONG gépkocsi alkatrészek online

Autóalkatrész SSANGYONG webáruház

A SsangYong népszerű dél-koreai autómárka, a cég terepjárók gyártására specializálódott. A vállalat modern autói a kiváló teljesítmnény, a vonzó dizájn és a megfizethető ár megfelelő kombinációi. A gyártó székhelye Szöulban van.

A SsangYong autók

A céget katonai terepjárók gyártására 1954-ben alapították. A következő évtizedben a gyártó buszokat, teherautókat és speciális berendezéseket gyártott.

A fordulópontot az autógyártó történetében az 1986-os év hozta el, amikor a konszern megvásárolta a Kiowa Motors céget. A cég civil terepjárókat gyárt, melyek az egész világon népszerűek. 1988-ban a brit Panther cég is a konszern részévé vált.

Nagy sikerei nyomán a SsangYong vállalat a Mercedes-Benz-el kezdett együttműködésbe. 1993-ban jelent meg a Musso modell, melyet rövid idő alatt megismertek szertea a világon. Amikor a válság megingatta a cég pénzügyi helyzetét, a SsangYong előbb Daewoo csoport, majd a SAIC Motor részévé vált. A SsangYong 2010-ben nyerte vissza gazdasági függetlenségét.

Napjainkban a cég ismét a világ autópiacának meghódításán dolgozik. Ma a SsangYong kínálata crossoverekből, terepjárókból, egyterűekből és pickupokból áll. A modern autók megfelelnek a környezetvédelmi követelményeknek és hibrid hajtásúak.

Az 5 SsangYong modell
 1. SSANGYONG MUSSO (FJ) 3.2
 2. SSANGYONG MUSSO (FJ) 2.9 D
 3. SSANGYONG MUSSO (FJ) 2.0
 4. SSANGYONG MUSSO (FJ) 2.3
 5. SSANGYONG MUSSO (FJ) 2.3 D
A SsangYong gépkocsik előnyös tulajdonságai
 • modern dizájn;
 • nagyon jó terep teljesítmény;
 • nagyfokú vezérelhetőség;
 • kiváló minőségű összeszerelés;
 • hatékony motor;
 • elfogadható költségek;
 • kiváló gyorsulási dinamika;
 • könnyű üzembentartás;
 • minden körülmények között megbízható.

A SsangYong járművek jól felszereltek, van bennük klímaberendezés és tempomat, szervókormány, tolatóradar, fedélzeti számítógép és szórakoztató rendszer.

A legjobb SsangYong autó alkatrészek

Még a legmegbízhatóbb autók is igénylik a rendszeres karbantartást és bizonyos elemek rendszeres cseréjét. Online áruházunkban könnyen és időveszteség nélkül vásárolhat SsangYong alkatrészeket. Függetlenül a modelltől és a gyártás évétől óriási választékban kínálunk SsangYong alkatrészeket. Tapasztalt műszaki csapatunk megválaszolja összes kérdését az autóval kapcsolatban, és késedelem nélkül segít a megrendelésben is.

A weboldalunkon található SsangYong alkatrészek tartósak és az áruk is megfelelő. Ha tőlünk vásárol gyorsan és költséghatékonyan tudja megoldani autója problémáját.

Kosár
#
Az Ön kosara üres