alkatrész katalógus MG

Cserealkatrészt keres MG gépkocsijához? Akkor jó helyen jár!

Autóalkatrészeket MG MGF
MGF -tól 03.1995
Gépjármű tartozékok MG MG
MG -tól 06.2001
Jármű tartozékok MG MGB
MGB -tól 05.1962
Autóalkatrészeket MG MIDGET
MIDGET -tól 01.1964
Jármű alkatrészek MG 1300 Mk.II
1300 Mk.II -tól 09.1967
Autóalkatrész MG MAESTRO
MAESTRO -tól 03.1983
Autó alkatrészek MG METRO
METRO -tól 05.1982
Autóalkatrész MG MGR
MGR -tól 09.1992
Alkatrészek MG MONTEGO
MONTEGO -tól 04.1984
Jármű tartozékok MG EXPRESS
EXPRESS -tól 03.2003
Jármű alkatrészek MG MG 6
MG 6 -tól 11.2010
Autó alkatrészek MG MG 7
MG 7 -tól 07.2007
MG gépkocsi alkatrészek online

Autóalkatrész MG webáruház

Az MG egy angol autómárka, mely a kínai Nanjing Automobile Group.tulajdnában van. A céget világszerte sportautóiról ismerik.

Az MG gépkocsik

Az MG nem csupán a stílust és a minőséget jelképezi, de a brit életstílust is. Nem csoda hogy ezt az autó mindig is kedvelt volt a királyi család körében.

A 20. század elején az angliai Oxofordban volt egy Morris Garage nevű kereskedés, akik sikeresen értékesítettek autókat. 1923-ban Cecil Kimber, a kereskedés vezetője elhatározta, hogy saját maha fog autókat gyártani, és a sportautók mellett döntött. 1927-ben született meg az MG család leghiresebb tagja, a klasszikus kétüléses MG Midget.

Az MG jelenkori története nagyobb és vagyonosabb cégek általi felvásárlások sorozata. 1999-2000-ben az MG a BMW konszern tulajdonában volt, majd a német cég összevonta a Rover céggel, ami szintén a tulajdonában volt, és 2005-ben az MG-t eladta a kínai Nanjing Automobile csoportnak. Az MG autók gyártását először Kínába vitték, majd vissza Angliába.

Az elmúlt években a korábban szerény méretű MG jelentős növekedésnek indult, A cég most szedánokat, kombikat, ferdehátúakat, terepjárókat, kupékat, kabriókat, és furgonokat, kisbuszokat is gyárt.

Az MG előnyös tulajdonságai
  • alacsony üzemanyag-fogyasztás;
  • szemmel láthatóan luxus karosszéria;
  • megbizhatóság és biztonság;
  • kényelmes utastér;
  • fokozott kanyarstabilitás;
  • az alkatrészek garantált minősége;
  • kiváló gyorsulási dinamika;

Az alapfelszereltségű MG modellekben is van fedélzeti számítógép, klímaberendezés, szervokormány, fűtött hátsó ablak és összetett rendszerek melyek az autó biztonságát szolgálják.

A legjobb MG alkatrészek

A dinamikus MG arról tanúskodik, hogy tulajdonosának kifinomult ízlése van. A lenyűgöző sebességmutatók, a technológia, és természetesen az MG cég makulátlan stílusa világszerte nagyon sok autóst vonz. Ha Ön egy közülük, örömmel ajánljuk a legkiválóbb minőségű MG alkatrészeinket.

Nem minden online üzletben talál ilyen választékot ehhez a brit márkához, mint a miénkben. Nálunk MG alkatrészt vásárolni nagyon egyszerű: intelligens keresőrendszerünk és tapasztalt csapatunk minimalizálja a keresésre fordítandó időt. Áraink és rugalmas kedvezmény rendszrünk kellemes meglepetéseket tartogat Önnek is.

Kosár
#
Az Ön kosara üres