alkatrész katalógus LEXUS

Cserealkatrészt keres LEXUS gépkocsijához? Akkor jó helyen jár!

Jármű alkatrészek LEXUS IS
IS -tól 04.1999
Autóalkatrész LEXUS RX
RX -tól 07.2000
Autóalkatrészek LEXUS GS
GS -tól 01.1993
Alkatrészek LEXUS LS
LS -tól 09.1989
Autóalkatrész LEXUS SC
SC -tól 08.1991
Autóalkatrészeket LEXUS ES
ES -tól 09.1989
Autóalkatrész LEXUS CT
CT -tól 12.2010
Autó alkatrészek LEXUS LX
LX -tól 09.1995
Autóalkatrész LEXUS GX
GX -tól 11.2001
Autóalkatrészeket LEXUS HS
HS -tól 07.2009
Autóalkatrészek LEXUS RC
RC -tól 08.2014
Autó alkatrészek LEXUS NX
NX -tól 07.2014
Autóalkatrészek LEXUS LC
LC -tól 11.2016
LEXUS gépkocsi alkatrészek online

Autóalkatrész LEXUS webáruház

A Lexus márka világszerte ismert, a stílus és minőség megtestesítője. A Lexus cég a japán Toyota Motor egy divíziója. Prémium autóit először az amerikai piacra szánták, napjainkban a világ több mint 70 országában megvásárolhatók.

A Lexus gépkocsik

Sok ismert, évszázados múltra visszatekintő autómárkához képest a Lexus története viszonylag rövid. Az akkor még név nélküli céget 1983. augusztusában alapították, ez volt a Toyota válasza a luxusautó kategóriában kialakult egyre nagyobb versenyre. A Toyota új divíziója elérte célját, prémium kategóriás személyautót hoztak létre, mely túlszárnyalta versenytársait.

Az első modell, a Lexus LS400, 1985-ben készül, de csak 4 évvel később mutatták be számos tesztvezetés után. Egy évvel később az jelent meg a amerikai médiában, hogy a Lexus S400 a legjobb autó amit valaha importáltak az USA-ba.

A márka népszerűsége villámgyorsan nőtt, először USA-t és Kanadát hódította meg, majd az egész világot. A Lexus autók a luxusról és teljes megbízhatóságukról ismertek. A Cosumer Reports című amerikai magazin legújabb felmérése alapján 2015-ben a Lexus volt a legmegbízhatóbb autó.

A mai Lexus választék exkluzív autók széles választéját kínálja - szedánok, kombik, kupék, ferdehátúak és kabriók is kaphatók.

A Lexus előnyös tulajdonságai
  • lágy felfüggesztés;
  • tágas utastér;
  • erős motor;
  • kiválóan működő elektronika
  • nagyon jó terep teljesítmény;
  • gazdaságos üzemanyag-fogyasztás;
  • lenyűgöző karosszéria;
  • jó hangszigetelés;
  • megbízható fékrendszer.

A gazdag és változatos alapfelszereltség mellett, vannak a Lexusokhoz különböző extrák, mint a felső monitor, külön DVD-lejátszók az első és hátsó üléseken utazóknak. Emellett az első utasüléshez masszírozó funkció is tartozik.

A legjobb Lexus autó alkatrészek

Az autó jól koordinált és megbízható működését csak a legjobb minőségű alkatrészek használatával tudjuk biztosítani. Online üzletünkben ilyen alkatrészeket találhat Lexus gépkocsikhoz. Könnyen megtalálja a keresett alkatrészt, intelligens kereső rendszerünk elnavigálja majd hatalmas választékunkban, Ha nem ismeri jól a műszaki leírásokat, online tanácsadóink örömmel válaszolnak kérdéseire.

Számos előnyünk egyike termékeink kedvező ára. Ha ellátogat oldalunkra és Lexus alkatrészt vásárol időt és pénzt takarít meg.

Kosár
#
Az Ön kosara üres