alkatrész katalógus MINI

Cserealkatrészt keres MINI gépkocsijához? Akkor jó helyen jár!

Jármű alkatrészek MINI MINI
MINI -tól 06.2001
Autóalkatrészek MINI MINI COUNTRYMAN
MINI COUNTRYMAN -tól 01.2010
Autó alkatrészek MINI MINI CLUBVAN
MINI CLUBVAN -tól 12.2012
Autóalkatrészeket MINI MINI PACEMAN
MINI PACEMAN -tól 03.2012
Autóalkatrészek MINI MINI CLUBMAN
MINI CLUBMAN -tól 11.2014
MINI gépkocsi alkatrészek online

Autóalkatrész MINI webáruház

A Mini egy brit autómárka, kisméretű autókat gyárt és a BMW tulajdona. Ezek az autók nagyon népszerűek. Ezt igazolja a „20. század autója” versenyen elért 2. helyezés, az első helyet a Ford T szerezte meg.

A Mini autók

Az 1956-ban kezdődött a Szuezi válság, mely nagy mértékben súlytotta a brit gazdaságot, a benzinfogyasztás visszaesett. Emiatt a British Motor Corporation egy kisméretű, gazdaságos autó kifejlesztését adta feladatnak egy mérnökcsoportnak, melyet Alec Issigonis vezetett. Miniatűr mérete ellenére az autóba be kellett férnie 3 eflnőtt embernek, vezetőnek és csomagnak.

2,5 év fejlesztés eredményeként született meg a Mini márka. Az autó árusítása, melynek bevezetését az egész világon várták, 1959-ben kezdődött meg. Az autót mintegy 100 országban egyidőben dobták piacra. 1961-ben, John Cooper-nek, Forma 1-es csapat tervezőnek köszönhetően a Mini nagy teljesítményű hajtásláncot, tárcsafékeket és sajátos kéttónusú színezést kapott. A módosított autót Mini Cooper-nek nevezték. A Mini Cooper S modell erősebb motorral felszerelve legendás sportautóvá vált.

Miután a Mini márkát megvásárolta a BMW cég, a német tervezők frissítették a modellt. Az új autó erősebb és kényelmesebb lett, de megtartotta a könnyen felismerhető Mini dizájnt. Ezen tulajdonságok kombinációjával az új autó kivívta az egész világ elismerését.

A legtöbben gondolják, hogy a Minit évtizedekig csak 3 ajtós ferdehátú kivitelben gyártották. Pedig a Mini választékban vannak kombik, pickupok, furgonok és strandautók is.

Az 5 Mini modell
 1. MINI MINI (R50, R53) One
 2. MINI MINI (R50, R53) Cooper
 3. MINI MINI (R50, R53) Cooper S
 4. MINI MINI (R50, R53) One D
 5. MINI MINI (R50, R53) Works
A Mini gépkocsik előnyös tulajdonságai
 • jó menettulajdonságok és gyorsulási dinamika;
 • kiváló működés és kezelhetőség;
 • hatékony motor;
 • erős karosszéria felismerhető dizájnnal;
 • gyors sebességnél megnövelt stabilitás;
 • megbízhatü fékek;
 • kényelmes utastér;

Kis mérete ellenére a Mini nagyon biztonságos autó: az alapfelszereltségben hat légzsák van, valamint blokkolás- és kipörgésgátló.

A legjobb Mini alkatrészek

A modern Mini autókra jellemző a kiváló minőség, ami minden BMW autó sajátja. Azonban még a rendkívül megbízható járművek is igénylik a karbantartást, valamint bizonyos alkatrészek rendszeres cseréjét.

Online üzletünkben egyszerűen és gyorsan vásárolhat Mini alkatrészeket. Vevőszolgálatunk segít megtalálni Mini gépkocsijához a megfelelő alkatrészt. Termékeink elfogadható ára, és rugalmas kedvezmény rendszerünk segítségével autója javítása nem lesz sem költséges, sem időigényes.

Kosár
#
Az Ön kosara üres