alkatrész katalógus DACIA

Cserealkatrészt keres DACIA gépkocsijához? Akkor jó helyen jár!

Autóalkatrész DACIA LOGAN
LOGAN -tól 09.2004
Jármű tartozékok DACIA SOLENZA
SOLENZA -tól 02.2003
Autóalkatrész DACIA 1100
1100 -tól 09.1967
Jármű alkatrészek DACIA PICK UP
PICK UP -tól 09.1989
Jármű alkatrészek DACIA 1410
1410 -tól 06.1994
Jármű tartozékok DACIA 1310
1310 -tól 05.1983
Gépjármű tartozékok DACIA 1300
1300 -tól 12.1972
Jármű alkatrészek DACIA DOKKER
DOKKER -tól 11.2012
Autó alkatrészek DACIA LODGY
LODGY -tól 03.2012
Alkatrészek DACIA DUSTER
DUSTER -tól 04.2010
Autóalkatrész DACIA SANDERO
SANDERO -tól 06.2008
DACIA gépkocsi alkatrészek online

Autóalkatrész DACIA webáruház

Dácia márkanév alatt, a Renault csoport részeként, a francia óriás szinte minden személyautó modelljét gyártják. A Daciak olcsó árukról, és egyszerű karbantartásukról ismertek.

A Dacia autók

A Dacia nevét Dacia tartományról kapta, mely a mai Románia területének megnevezése volt az ókorban. Az első autó ezen a néven 1967-ben látta meg a napvilágot, a Renault segítségével épült gyárban.

Kezdetben a román cég francia autók licensz alapján való gyártását tervezte. Később a Dacia és a Renault viszony megromlott, és saját autót vezettek be, a Dacia Nova-t. Az autó végsebessége 160 km/h volt.

A Dacia 1999-ben került a Renault irányítása alá, ekkor lett a francia cég része. Az összeolvadást a Dacia Logan bevezetése jelezte, ez lett a román márka legnépszerűbb gépkocsija.

A márka teljes története során különböző karosszériákkal gyártott autókat. A limuzin, a kupé és a kabrió koncepcióautók voltak. Napjainkban a Dacia modellek között találunk szedánokat, három- és ötajtós ferdehátúakat, kombikat, pickup tehertautókat, kisbuszokat és kisterepjárókat is.

A Dacia gépkocsik előnyös tulajdonságai
  • jó karbantarthatóság;
  • hatékony és megbízható váltó;
  • jól kormányozható;és könnyen kezelhető;
  • megbízható motor;
  • nagy alvázmagasság;
  • alacsony ár és elérhető alkatrészek;
  • gazdaságos.

A Dacia gépkocsik az olcsó autók közé tartoznak, de ez nem jelenti azt, hogy a gyártó spórol a biztonságon. Éppen ellenkezőleg: a z új generációs modellekben az ajtók és a karosszéria bordákkal és egyéb módon is meg van erősítve.

A legjobb Dacia alkatrészek

Tendencia, hogy az olcsó autók extrém igénybevételnek vannak kitéve. Ez ahhoz vezet, hogy az alacsony áru Dacia gépkocsik gyakrabban romlanak el, és több figyelmet kell rájuk fordítani.

Az autók keresettek, így könnyű alkatrészt kapni hozzájuk. Amellett, hogy széles választékban kínálunk alkatrészeket, kellő figyelemmel és tisztességesen járunk el.

Weboldalunkon kiváló minőségű Dacia alkatrészeket kínálunk, óriási választékban vannak forgó alkatrészeink, és gyorsan szállítunk. Üzletünk alkalmazottai segítenek, hogy ne vesszen el a rengeteg alkatrész között, valamint akcióinkról is tájékoztatják, így segítenek a spórolásban.

Kosár
#
Az Ön kosara üres