alkatrész katalógus INFINITI

Cserealkatrészt keres INFINITI gépkocsijához? Akkor jó helyen jár!

Gépjármű tartozékok INFINITI Q50
Q50 -tól 04.2013
Autóalkatrészek INFINITI QX30
QX30 -tól 04.2016
Jármű alkatrészek INFINITI Q30
Q30 -tól 11.2015
Autóalkatrész INFINITI QX80
QX80 -tól 09.2013
Jármű alkatrészek INFINITI Q70
Q70 -tól 03.2013
Autó alkatrészek INFINITI QX50
QX50 -tól 08.2013
Jármű alkatrészek INFINITI QX70
QX70 -tól 08.2013
Jármű tartozékok INFINITI Q60
Q60 -tól 09.2016
Jármű tartozékok INFINITI QX56
QX56 -tól 09.2003
Autóalkatrészek INFINITI G
G -tól 09.2002
Gépjármű tartozékok INFINITI FX
FX -tól 09.2002
Autó alkatrészek INFINITI EX
EX -tól 09.2007
Jármű tartozékok INFINITI QX4
QX4 -tól 01.1997
Autó alkatrészek INFINITI M
M -tól 03.2010
Autóalkatrész INFINITI M37
M37 -tól 01.2011
Autóalkatrészek INFINITI M35
M35 -tól 01.2005
INFINITI gépkocsi alkatrészek online

Autóalkatrész INFINITI webáruház

Az Infiniti a Nissan Motor vállalathoz tartozó prémium kategóriás japán autómárka. A márkát hivatalosan 1989-ben alapították, bár az első projekt fejlesztése már néhány évvel korábban elkezdődött, ugyanis a Nissa vállalatnál úgy döntöttek, hogy egy olyan autót készítenek, ami képes felvenni a versenyt az ez időtáj az USA-ben nagy népszerűségnek örvendő Lexus és Acura modellekkel. Manapság az Infinti autókat világszerte 50 országban értékesítik. A gépjárművek összeszerelését Japánban, Kínában, Nagy-Britanniában és az USA-ban végzik. Azt is meg kell említeni, hogy a márkanevet a cég a japán piacon nem használja, ott ugyanis az összes gépjárművet a Nissan márkajelzés alatt értékesítik.


Az Infiniti gépjárművek

Szinte az összes Infinit gépjármű alapjául a Nissan autók szolgálnak, a QX30 crossover és a Q30 hatchback kivételével, amelyek a Mercedes-Benz A-Class platformjára vannak ráépítve. Az eredeti Infiniti alkatrészeket is a Nissan üzemeiben állítják elő. 

Az Infiniti márka modell kínálatában autópályákon használatos, nagy sebességre képes személyautók és terepjáró képességgel rendelkező gépjárművek is találhatók. Az elérhető karosszéria változatok között crossoverek, ötajtós

hatchback-ek, kombik, kupék, SUV-ok és kabriók vannak jelen.


Az Infiniti gépjárművek előnyei

  • Kiváló kormányozhatóság. A VDC rendszer hatékonyan osztja el a teljesítményt, és megakadályozza az alulkormányzást és a túlkormányzást manőverezés közben. A karosszéria átgondoltan megtervezett formája pedig megnöveli az autó stabilitását magas sebességél.
  • Ergonomikus és kényelmes utaskabin. A gépjármű utasterében a kedvező mikroklímát az innovatív Plasmacluster légtisztítóval felszerelt Advanced Climate Control autóklíma rendszer biztosítja, amely megszünteti a kellemetlen szagokat és kiszűri a levegőből a baktériumokat, és a penészgomba spóráját. A szőlőmagolajon alapuló speciális impregnálású utastér szűrő kiszűri az allergén anyagok 99.5%-át. A Welcome Lighting rendszer automatikusan állítja be a fényt a gépármű utasterében és az autó körül, amikor ön megközelíti a járműt. Az ülések 8 irányba állítható be, így még hosszú utazások alkalmával is kényelmesen használhatók.
  • Biztonság. Az AFS adaptív fényszórórendszer a kormány elfordításának szöge alapján állítja be a fényszórók fénysugarát, így csökken az éjszakai balesetek kockázata. az Around View Monitor segítségével megelőzhetők a koccanások a parkolások során. Az intelligens tempomat rendszer, a lézeres szkennelés és a sávtartó asszisztens rendszer segítséget nyújt a vezetőknek a bonyolult közlekedési helyzetek megoldásához.

A legjobb Infiniti alkatrészek

Tőlünk rendkívül kedvező áron vásárolhat Infiniti alkatrészeket. Ezért érdemes minket választani:

  • megfizethető árak, számos promóció és kedvezmény;
  • a legfontosabb alkatrészek mindig készleten vannak, mint például az olajszűrők, féknyergek és féktárcsák, gyújtógyertyák stb;
  • minőségi segítséget nyújtó ügyfélszolgálat rendszer;
  • gyors kiszállítás
Kosár
#
Az Ön kosara üres