catalog_tyre_img_alt
Kérjük, várjon …dotted
Kosár
#
64-5055
Az Ön kosara üres

Fizetés

Előre történő fizetés:

A fizetendő összeget a vevő a bankszámlánkra utalja. Így működik: a megrendelést követően megadott e-mail címére elküldjük rendelésének számát, amelyet a rendelés lezárását követően azonnal kilistázunk. Az árut az Ön bankszámlájának beterhelését követően azonnal útnak indítjuk. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a banki utalások akár 3 munkanapot is igénybe vehetnek.

Hitelkártya:

Miután fizetési mód gyanánt ön a hitelkártyát választotta, kérjük nyomja meg a „Vásárlás” gombot. Ezt követően Önt egy biztonságos oldalra irányítjuk át, ahol kiválaszthatja hitelkártyája típusát. Végül meg kell majd adnia hitelkártyájának pontos adatait és jóvá kell hagynia a fizetést. Számlájának beterhelésére az áru kiszállítását követő 7 napon belül kerül majd sor.

PayPal:

Amint megrendelését elküldte, átirányítjuk a PayPal rendszer fizetési oldalára. Kérjük, itt jelentkezzen be, majd hajtsa végre a fizetést. A fizetésnek a PayPal rendszerén keresztül történő sikeres elvégzéséhez szüksége lesz egy PayPal számlára. Az árut (amennyiben raktáron van) a fizetés megtörténtét követően azonnal elindítjuk. A fizetésnek ez a módja Önre nézve további költséggel nem jár.