alkatrész katalógus LANCIA

Cserealkatrészt keres LANCIA gépkocsijához? Akkor jó helyen jár!

Alkatrészek LANCIA Y
Y -tól 03.1985
Autóalkatrészeket LANCIA LYBRA
LYBRA -tól 07.1999
Autóalkatrészeket LANCIA KAPPA
KAPPA -tól 08.1994
Autóalkatrészek LANCIA YPSILON
YPSILON -tól 10.2003
Autóalkatrész LANCIA DELTA
DELTA -tól 09.1979
Autóalkatrész LANCIA PHEDRA
PHEDRA -tól 09.2002
Jármű tartozékok LANCIA DEDRA
DEDRA -tól 01.1989
Jármű tartozékok LANCIA ZETA
ZETA -tól 05.1995
Gépjármű tartozékok LANCIA MUSA
MUSA -tól 10.2004
Gépjármű tartozékok LANCIA THEMA
THEMA -tól 11.1984
Alkatrészek LANCIA THESIS
THESIS -tól 07.2002
Autóalkatrész LANCIA PRISMA
PRISMA -tól 01.1983
Alkatrészek LANCIA VOYAGER
VOYAGER -tól 09.2011
Autó alkatrészek LANCIA FLAVIA
FLAVIA -tól 03.2012
Autóalkatrészeket LANCIA A 112
A 112 -tól 03.1978
Alkatrészek LANCIA BETA
BETA -tól 08.1973
Autóalkatrészeket LANCIA TREVI
TREVI -tól 05.1980
Autóalkatrészek LANCIA GAMMA
GAMMA -tól 09.1977
Gépjármű tartozékok LANCIA FULVIA
FULVIA -tól 11.1964
LANCIA gépkocsi alkatrészek online

Autóalkatrész LANCIA webáruház

A Lancia olasz autógyártó luxus sportautók gyártására specializálódott. Valamikor a torinói cég autói nagyon népszerűek voltak, de miután a Fiat konszern megszerezte részvényeik nagy részét, a Lancia vesztett népszerűségéből.

A Lancia gépkocsik

Vincenzo Lancia, könyvelő és híres autóversenyző alapította a Fabbrica Automobili Lancia céget partnerével, Claudio Fogolin-nal 1906-ban. Csupán egy évvel később megjelent első gyermekük, a Lancia 18-24 HP, melyet később Lancia Alpha névre kereszteltek.

A márka következő modelljei mindig az aktuális legújabb technológiát testesítették meg, így világszintű elismerésre tettek szert. Az autóipar történetében először Lancia modellbe (a Lancia Dialfa-ba) szereltek hat-hengeres hajtóművet, majd később hat-hengeres V-típusú motort (Lancia Aurelia), melynek megépítését ezt megelőzően műszakilag lehetetlennek gondolták. Az újdonságok közé tartozott az önhordó karosszéria, az első felfüggesztés (Lancia Lambda), a külső és belső ablaktörlők (Lancia Flaminia). Ezen kívül a Lancia cég volt az első európai autógyártó, aki tömegesen szerelt autóira elektromos világítást (Lancia Theta).

A gyártó neve a 20. század 70-es éveiben írta be a nevét az autóversenyzés történetébe, amikor a Lancia csapat megnyerte a Forma 1 bajnokságot, és sok már kör- és rally versenyt is.

Mivel a luxus autók gyártása költséges, a haszon is kevesebb, az új fejlesztések és a versenyzés is drága dolog. Mindez megingatta a gyártó pénzügyi helyzetét, melynek eredményeként a cég 1969-ben a Fiat tulajdonába került, Ennek ellenére a Lancia cég folytatta az önálló fejlesztést és az új modellek gyártását. A Lancia márka választékában kombikat, szedánokat, kupékat, ferdehátúakat és kisbuszokat találunk.

Az Lancia gépkocsik előnyös tulajdonságai
  • szokatlan karosszéria;
  • kényelmes és egyszerű kezelés;
  • tartós felfüggesztés;
  • kényelmes és tágas utastér;
  • megbízható fékek;
  • alacsony üzemanyag-fogyasztás nagy teljesítmény esetén;
  • zavartalan alkatrész-ellátás;
  • kiváló minőségű horganyzott karosszéria;
  • kiváló hangszigetelés;

A Lancia Ypsilon modell ben Start & Stop rendszer van, amely rendszeres megállással szablyozza a tápegység működését. Ez a rendszer csökkenti az üzemanyag-fogyasztást és csökkenti a károsanyag-kibocsátást.

A legjobb Lancia alkatrészek

A Lancia gépkocsikra büszke tulajdonusuk: a szokatlan gépkocsi vonzza az emberek tekintetét. Azonban ha egy ilyen autóval probléma van, az alkatrész beszerzése gondot okozhat,

Mi gorsan segíthetünk megoldani a problémát. Online üzletünkben bármely évjáratú, bármely Lancia modellhez vásárolhat alkatrészt. Széles választékban, kiváló minőségben és elérhető áron kínáljuk az alkatrészeket. Tapasztalt szakértőink segítenek kiválasztani és megrendelnio a szükséges Lancia alkatrészeket. Segítségünkkel olcsón, gyorsan és minden erőfeszítés nélkül tudja megjavítani autóját!

Kosár
#
Az Ön kosara üres