loader
Kérjük, várjon …dotted

Alkatrészek LANCIA

OE alkatrész katalógus LANCIA

Cserealkatrészt keres LANCIA gépkocsijához? Akkor jó helyen jár!

Autóalkatrészek LANCIA DELTA
DELTA
10.1979 utántól
Alkatrészek LYBRA
LYBRA
07.1999 utántól
Alkatrészek LANCIA PHEDRA
PHEDRA
10.2002 utántól
Jármű alkatrészek LANCIA YPSILON
YPSILON
10.2003 utántól
Autóalkatrész Y
Y
03.1985 utántól
Autó alkatrészek LANCIA MUSA
MUSA
10.2004 utántól
Alkatrészek KAPPA
KAPPA
08.1994 utántól
Autóalkatrészeket THESIS
THESIS
07.2002 utántól
Autó alkatrészek LANCIA THEMA
THEMA
12.1984 utántól
Jármű tartozékok LANCIA VOYAGER
VOYAGER
10.2011 utántól
Autóalkatrészeket LANCIA DEDRA
DEDRA
01.1989 utántól
Autóalkatrész LANCIA ZETA
ZETA
05.1995 utántól
Autó alkatrészek BETA
BETA
08.1973 utántól
Autó alkatrészek PRISMA
PRISMA
01.1983 utántól
Jármű alkatrészek FULVIA
FULVIA
12.1964 utántól
Autó alkatrészek TREVI
TREVI
05.1980 utántól
Autóalkatrész A 112
A 112
03.1978 utántól
Jármű tartozékok LANCIA FLAVIA
FLAVIA
03.2012 utántól
Autóalkatrészeket GAMMA
GAMMA
10.1977 utántól
LANCIA gépkocsi alkatrészek online

Autóalkatrész LANCIA webáruház

A Lancia olasz autógyártó luxus sportautók gyártására specializálódott. Valamikor a torinói cég autói nagyon népszerűek voltak, de miután a Fiat konszern megszerezte részvényeik nagy részét, a Lancia vesztett népszerűségéből.

A Lancia gépkocsik

Vincenzo Lancia, könyvelő és híres autóversenyző alapította a Fabbrica Automobili Lancia céget partnerével, Claudio Fogolin-nal 1906-ban. Csupán egy évvel később megjelent első gyermekük, a Lancia 18-24 HP, melyet később Lancia Alpha névre kereszteltek.

A márka következő modelljei mindig az aktuális legújabb technológiát testesítették meg, így világszintű elismerésre tettek szert. Az autóipar történetében először Lancia modellbe (a Lancia Dialfa-ba) szereltek hat-hengeres hajtóművet, majd később hat-hengeres V-típusú motort (Lancia Aurelia), melynek megépítését ezt megelőzően műszakilag lehetetlennek gondolták. Az újdonságok közé tartozott az önhordó karosszéria, az első felfüggesztés (Lancia Lambda), a külső és belső ablaktörlők (Lancia Flaminia). Ezen kívül a Lancia cég volt az első európai autógyártó, aki tömegesen szerelt autóira elektromos világítást (Lancia Theta).

A gyártó neve a 20. század 70-es éveiben írta be a nevét az autóversenyzés történetébe, amikor a Lancia csapat megnyerte a Forma 1 bajnokságot, és sok másversenypályán zajló, és rally versenyt is.

Mivel a luxus autók gyártása költséges, a haszon is kevesebb, az új fejlesztések és a versenyzés is drága dolog. Mindez megingatta a gyártó pénzügyi helyzetét, melynek eredményeként a cég 1969-ben a Fiat tulajdonába került, Ennek ellenére a Lancia cég folytatta az önálló fejlesztést és az új modellek gyártását. A Lancia márka választékában kombikat, szedánokat, kupékat, ferdehátúakat és kisbuszokat találunk.

Az Lancia gépkocsik előnyös tulajdonságai

  • szokatlan karosszéria;
  • kényelmes és egyszerű kezelés;
  • tartós felfüggesztés;
  • kényelmes és tágas utastér;
  • megbízható fékek;
  • alacsony üzemanyag-fogyasztású nagy teljesítményű motorok;
  • zavartalan alkatrész-ellátás;
  • kiváló minőségű horganyzott karosszéria;
  • kiváló hangszigetelés;

A Lancia Ypsilon modell ben Start & Stop rendszer van, amely rendszeres megállással szablyozza a tápegység működését. Ez a rendszer csökkenti az üzemanyag-fogyasztást és csökkenti a károsanyag-kibocsátást.

A legjobb Lancia alkatrészek

A Lancia gépkocsikra büszke tulajdonusuk: a szokatlan gépkocsi vonzza az emberek tekintetét. Azonban ha egy ilyen autó meghibásodik, a javításhoz szükséges alkatrész beszerzése gondot okozhat.

Mi gorsan segíthetünk megoldani a problémát. Online üzletünkben bármely évjáratú, bármely Lancia modellhez vásárolhat alkatrészt. Széles választékban, kiváló minőségben és elérhető áron kínáljuk az alkatrészeket. Tapasztalt szakértőink segítenek kiválasztani és megrendelnio a szükséges Lancia alkatrészeket. Segítségünkkel olcsón, gyorsan és minden erőfeszítés nélkül tudja megjavítani autóját!

Kosár
#
Az Ön kosara üres