alkatrész katalógus LADA

Cserealkatrészt keres LADA gépkocsijához? Akkor jó helyen jár!

Alkatrészek LADA NIVA
NIVA -tól 12.1976
Autóalkatrész LADA 110
110 -tól 01.1995
Autó alkatrészek LADA 111
111 -tól 01.1995
Jármű alkatrészek LADA 112
112 -tól 01.1995
Autóalkatrész LADA 1200-1500
1200-1500 -tól 09.1973
Autó alkatrészek LADA 1200-1600
1200-1600 -tól 01.1970
Jármű alkatrészek LADA GRANTA
GRANTA -tól 10.2011
Gépjármű tartozékok LADA KALINA
KALINA -tól 10.2004
Autóalkatrész LADA PRIORA
PRIORA -tól 12.2008
Autóalkatrészeket LADA SAMARA
SAMARA -tól 01.1986
Gépjármű tartozékok LADA TOSCANA
TOSCANA -tól 05.1982
Autóalkatrészek LADA NOVA
NOVA -tól 05.1981
Alkatrészek LADA VESTA
VESTA -tól 11.2015
LADA gépkocsi alkatrészek online

Autóalkatrész LADA webáruház

A LADA egy híres orosz autómárka. A LADA márkájú autókat 1966-ban kezdték el gyártani. A gépjárművek gyártása jelenleg is zajlik. A márka a AvtoVAZ vállalathoz tartozik. A márkát  első ízben 1970-ben használták kifejezetten csak az exportra szánt modellekhez. Bár a cég 1996-ban úgy döntött, hogy a hazai piacra szánt modellek esetében is használni fogja a LADA márkanevet. A cég termékeit és gépjárműveit számos országba exportálják világszerte: Észtországba, Lettországba, Romániába, Törökországba, Bulgáriába, Szerbiába, Görögországba, Franciaországba, Belgiumba, Németországba, Svájcba, Szlovákiába, Csehországba, Ausztriába és Magyarországra.


A LADA gépjárművek

A dél-amerikai országokban és Kubában a LADA gépjárműveket szolgálati autóként használja a rendőrség. Egy rövid ideig az autókat külsős - harmadik személy vállalatok - gyártották licenc alapján..

Jelenleg a cég modell kínálatában főként személyautók találhatók. A haszongépjárművekből csak néhány modell gyárt a vállalat. Az elérhető karosszéria változatok között szedánok, három- és ötajtós hatchback-ek, ötajtós kombik, liftback-ek, kupék, három- és ötajtós SUV-ok, valamint pickup-ok és van-ok találhatók meg.

A LADA alkatrészek olcsók. Az autókat a könnyű karbantartás jellemzi, ami nagyban hozzájárult a népszerűségükhöz.


A LADA gépjárművek előnyei

  • Könnyű karbantartás. A LADA márkájú gépjárművek jól bírják a kedvezőtlen üzemeltetési körülményeket. A komponenseik és a szerelvényeik nem érzékenyek az üzemanyag és az olaj minőségére, alacsony hőmérsékleten és kedvezőtlen környezetben is jól képesek működni. Emellett a szerkezeti egyszerűségük lehetővé teszi, hogy a gépjármű tulajdonosok sajátkezűleg is szervizelhessék őket.
  • Alacsony ár. A más márkák autómodelljeihez képest a LADA gépjárművek rendkívül olcsók. Ennek a hátulütője viszont az, hogy számos esetben hiányosságok jelentkeznek az autóknál.
  • Modern dizájn. 2011-ben Steve Mattin lett a vezető dizájnere a AvtoVAZ vállalatnak, aki korábban részt vett a Mercedes-Benz és Volvo autómodellek külsejének megtervezésében. Steve Mattin színre lépését követően az autók formája jóval modernebb lett, és összességben is sokkal stílusosabb lett a kinézetük.
  • Jó off-read teljesítmény. A LADA márkájú autókat az oroszországi útviszonyok figyelembevételével készítik, ezért relatíve nagy hasmagasságuk van (az Xray hatchback-nek a hasmagassága például 195 mm-es), könnyen vezethetők rossz minőségű utakon, az off-road modellek nyomvályús utakon és terepen történő használat során is jól irányíthatók, és olyan esetekben is kiváló teljesítményt produkálnak, amikor rendkívül rossz minőségű, nehéz terepen közlekednek velük.

A legjobb LADA alkatrészek

Az online webshopunkban széles választék található a különböző autómárkák modelljeihez készült alkatrészekből. Ha tőlünk vásárol, akkor:

  • A széles kínálatunkból kiválaszthatja a legjobb minőségű olajszűrőket, utastér szűrőket, levegőszűrőket, gyújtógyertyákat, karosszéria alkatrészeket, szélvédő törlőlapátokat, hűtőrendszer komponenseket, fékbetéteket és féktárcsákat és egyéb szerelvényeket is;
  • A promócióinknak, kedvezményeinknek köszönhetően rendkívül olcsón vásárolhat tőlünk LADA alkatrészeket;
  • A gyors kiszállításnak köszönhetően pedig gyorsan megjavíttathatja a gépjárművét.
Kosár
#
Az Ön kosara üres