loader
Kérjük, várjon …dotted

Alkatrészek IVECO

OE alkatrész katalógus IVECO

Cserealkatrészt keres IVECO gépkocsijához? Akkor jó helyen jár!

Jármű alkatrészek Daily
Daily
01.1978 utántól
Jármű alkatrészek IVECO MASSIF
MASSIF
10.2008 utántól
IVECO gépkocsi alkatrészek online

Autóalkatrész IVECO webáruház

Az Iveco egy olaszországi gépjármű gyártó vállalat, amely buszokat, kisméretű haszongépjárműveket és nehéz tehergépjárműveket - teherautókat - gyárt 1975 óta. A cég a FIAT GROUP égisze alatt működik kapcsolt vállalkozásként. Az Iveco a világ 16 országában 27 üzemmel, és 6 kutatási és fejlesztése központtal rendelkezik. Az Iveco márkájú gépjárművek 160 ország autópiacán vannak jelen.

Az Iveco gépjárművek

A vállalat a fejlődésének időszaka egésze során innovatív technológiákat alkalmazott, és az első olyan nehéz tehergépjárműveket előállító gyártóvá vált, amely az összes általa készített motort turbófeltöltővel szerelte fel, és a közös nyomócsöves üzemanyag befecskendező rendszert használta. A cég által készített gépjárművek az évek során számos rangos versenyt megnyertek. Például 2000-ben, és 2015-en a Daily modell első lett a németországi Hannover városában megrendezett “Van of the Year” versenyen.

Napjainkban a vállalat modellválasztékában főként különböző típusú haszongépjárművek találhatók, mint például Van-ok, fülkés alvázas teherautók, platós teherautók, és terepjáró képességgel rendelkező modellek. A Massif teherautót 2007-től 2011-ig gyártották.

Napjainkban a vállalat világszerte közel 5000 szervizközponttal és több, mint 2000 kereskedelmi kirendeltséggel rendelkezik, így a szükséges Iveco alkatrészek beszerzése egyáltalán nem ütközik nehézségekbe.

Az Iveco gépjárművek előnyei

  • Különböző változatok hatalmas választéka. Például több, mint 8000 változata létezik a Daily modell legújabb generációjának. Ennek köszönhetően könnyen kiválasztható a használati körülményekhez és az adott feladatokhoz leginkább megfelelő gépjármű változat.
  • Alternatív üzemanyagok használatának lehetősége. Egyes céges modellek természetes metánnal, sőt még háztartási hulladék újrahasznosítása évén előállított bioüzemanyaggal is üzemeltethetők. Ez lehetővé teszi az üzemanyag költségek 40%-os csökkentését, mivel az alternatív üzemanyagok jóval olcsóbbak, mint a dízel üzemanyag. Emellett az üzemanyag felhasználás is közel 10%-kal csökken, így ezzel is pénzt lehet spórolni.
  • Nagy terhelhetőség. A kisméretű haszongépjárművek között a cég által készített gépjárművek a terhelhetőség terén a legjobbak közé tartoznak és képesek akár 4,000 kg-os tömegű rakomány szállítására is.
  • Ergonomikus kialakítású utastér. A gépjármű belsejében számos kisebb tárolórekesz van, a kisméretű dolgok tárolásához, és ezek mindegyike könnyen elérhető a vezető ülésből. Emellett az autók rendelkeznek pohártartóval és egyéb hasznos kiegészítőkkel is. Az új modellek fel vannak szerelve haszongépjárművek számára megfelelő navigációs rendszerrel is.

A legjobb Iveco alkatrészek

Az online webshopunkban széles választék található a különböző márkájú gépjárművekhez készült alkatrészekből. Ezért érdemes minket választania:

  • Megfizethető árak. Az általunk nyújtott kedvezményeknek és promócióknak köszönhetően rendkívül kedvező áron vásárolhat tőlünk Iveco alkatrészeket.
  • Szakemberekből álló ügyfélszolgálat. Szakképzett kollégáink online módon bármikor az ön rendelkezésére állnak és örömmel válaszolnak az összes felmerülő kérdésére.
  • Széles termékválaszték. A weboldalunkon az összes alkatrészt megtalálja, legyen szó akár a motorról, a sebességváltóról, a kipufogó rendszerről, a felfüggesztésről, a karosszériáról, fékbetétekről és féktárcsákról, olaj- és üzemanyag szűrőkről, gyújtógyertyákról stb.
Kosár
#
Az Ön kosara üres