alkatrész katalógus IVECO

Cserealkatrészt keres IVECO gépkocsijához? Akkor jó helyen jár!

Jármű tartozékok IVECO Daily
Daily -tól 01.1978
Alkatrészek IVECO MASSIF
MASSIF -tól 10.2008
IVECO gépkocsi alkatrészek online

Autóalkatrész IVECO webáruház

Az Iveco egy olaszországi gépjármű gyártó vállalat, amely buszokat, kisméretű haszongépjárműveket és nehéz tehergépjárműveket - teherautókat - gyárt 1975 óta. A cég a FIAT GROUP égisze alatt működik kapcsolt vállalkozásként. Az Iveco a világ 16 országában 27 üzemmel, és 6 kutatási és fejlesztése központtal rendelkezik. Az Iveco márkájú gépjárművek 160 ország autópiacán vannak jelen.


Az Iveco gépjárművek

A vállalat a fejlődésének időszaka egésze során innovatív technológiákat alkalmazott, és az első olyan nehéz tehergépjárműveket előállító gyártóvá vált, amely az összes általa készített motort turbófeltöltővel szerelte fel, és a közös nyomócsöves üzemanyag befecskendező rendszert használta. A cég által készített gépjárművek az évek során számos rangos versenyt megnyertek. Például 2000-ben, és 2015-en a Daily modell első lett a németországi Hannover városában megrendezett “Van of the Year” versenyen.

Napjainkban a vállalat modellválasztékában főként különböző típusú haszongépjárművek találhatók, mint például Van-ok, fülkés alvázas teherautók, platós teherautók, és terepjáró képességgel rendelkező modellek. A Massif teherautót 2007-től 2011-ig gyártották.

Napjainkban a vállalat világszerte közel 5000 szervizközponttal és több, mint 2000 kereskedelmi kirendeltséggel rendelkezik, így a szükséges Iveco alkatrészek beszerzése egyáltalán nem ütközik nehézségekbe.


Az Iveco gépjárművek előnyei

  • Különböző változatok hatalmas választéka. Például több, mint 8000 változata létezik a Daily modell legújabb generációjának. Ennek köszönhetően könnyen kiválasztható a használati körülményekhez és az adott feladatokhoz leginkább megfelelő gépjármű változat.
  • Alternatív üzemanyagok használatának lehetősége. Egyes céges modellek természetes metánnal, sőt még háztartási hulladék újrahasznosítása évén előállított bioüzemanyaggal is üzemeltethetők. Ez lehetővé teszi az üzemanyag költségek 40%-os csökkentését, mivel az alternatív üzemanyagok jóval olcsóbbak, mint a dízel üzemanyag. Emellett az üzemanyag felhasználás is közel 10%-kal csökken, így ezzel is pénzt lehet spórolni.
  • Nagy terhelhetőség. A kisméretű haszongépjárművek között a cég által készített gépjárművek a terhelhetőség terén a legjobbak közé tartoznak és képesek akár 4,000 kg-os tömegű rakomány szállítására is.
  • Ergonomikus kialakítású utastér. A gépjármű belsejében számos kisebb tárolórekesz van, a kisméretű dolgok tárolásához, és ezek mindegyike könnyen elérhető a vezető ülésből. Emellett az autók rendelkeznek pohártartóval és egyéb hasznos kiegészítőkkel is. Az új modellek fel vannak szerelve haszongépjárművek számára megfelelő navigációs rendszerrel is.

A legjobb Iveco alkatrészek

Az online webshopunkban széles választék található a különböző márkájú gépjárművekhez készült alkatrészekből. Ezért érdemes minket választania:

  • Megfizethető árak. Az általunk nyújtott kedvezményeknek és promócióknak köszönhetően rendkívül kedvező áron vásárolhat tőlünk Iveco alkatrészeket.
  • Szakemberekből álló ügyfélszolgálat. Szakképzett kollégáink online módon bármikor az ön rendelkezésére állnak és örömmel válaszolnak az összes felmerülő kérdésére.
  • Széles termékválaszték. A weboldalunkon az összes alkatrészt megtalálja, legyen szó akár a motorról, a sebességváltóról, a kipufogó rendszerről, a felfüggesztésről, a karosszériáról, fékbetétekről és féktárcsákról, olaj- és üzemanyag szűrőkről, gyújtógyertyákról stb.
Kosár
#
Az Ön kosara üres