alkatrész katalógus GENESIS

Cserealkatrészt keres GENESIS gépkocsijához? Akkor jó helyen jár!

Gépjármű tartozékok GENESIS G90
G90 -tól 09.2016
GENESIS gépkocsi alkatrészek online

Autóalkatrész GENESIS webáruház

A Genesis egy dél-koreai márka, amely alatt a Hyundai Motor Group gyárt luxusautókat: főként sport szedánokat. A Genesis márkát hivatalosan 2015-ben alapították.


A Genesis gépjárművek

A márka története szoros kapcsolódik a 2008-ban piacra dobott Hyundai Genesis sport szedánhoz, amelynek a fejlesztési munkálatai 2003-ban kezdődtek el azon ötlet alapján, hogy egy hátsókerék-meghajtású kiváló tulajdonságokkal rendelkező sport szedánt hozzanak létre. A dizájn kialakítása több, mint 3 évet vett igénybe, és a sorozatgyártás megkezdése előtt, a jármű több mint 800,000 mérföldes közúti tesztelésen esett át. Ez a projekt összességében 500 millió dollárba került a cégnek. A piacra dobást követően a modell számos tekintélyes díjat elnyert, ezért a cég vezetői egy önálló, független autómárka alapítása mellett döntöttek..

A vállalat modellkínálatában jelenleg csak három szedán változat található, de tervben van még egy szedán változat, valamint egy kupé és két crossover kiadása is 2020-ra. A gépjárművek karbantartását és a Genesis alkatrészek forgalmazását a Hyundai szakszervizek és a hivatalos márkakereskedők végzik.


A Genesis gépjárművel előnyei

  • Biztonság. A Genesis márka Smart Sense nevű biztonsági rendszere, intelligens vezetéssegéd rendszerek szettje, amelybe található gyalogos érzékelő funkcióval rendelkező biztonsági vészfék asszisztens rendszer, tempomat, holttér figyelő rendszer, és sávtartó asszisztens rendszer is. Ezek a rendszerek a lehető legkisebbre csökkentik a vezetés közbeni emberi hibák kockázatát, és maximálisan autonóm gépjárművezetést biztosítanak..
  • Kitűnő teljesítmény. A HTRAC nevű kapcsolható AWD (összkerék-hajtás) rendszer optimálisan elosztja a meghajtási nyomatékot az első és a hátsó tengelyek között olyan esetekben, amikor a gépjármű csúszós felületű, vagy rossz minőségű úton halad. Ennek köszönhetően minimálisra csökkent a megcsúszás, és a kipörgés kockázata, és nő a gépjármű stabilitása. Az adaptív GACS felfüggesztés, rossz minőségű utakon történő vezetés esetén hatékonyan csillapítja az út egyenetlenségeket, emellett megakadályozza az autó megcsúszását nagy sebességű kanyarbevételek esetén.
  • Kényelem. A vezetőülés esetében 22-féle beállítási opció áll rendelkezésre, az első utasülés esetében 14-féle, így a lehető legmagasabb kényelmi szint biztosított a vezető és az utasok számára. A háromrétegű ajtótömítések és az autó oldalainál használt dupla üvegezésű ablakok kitűnő hangszigetelését biztosítanak. Az autókban található Lexicon hangrendszer 17 hangszórós, a rozsdamentes acélhálóval felszerelt akusztikus lencséket mély, háromdimenziós hangleadás jellemzi. Az ülések és a kormánykerék rendkívül puha Nappa bőrrel van bevonva, ami érintésre kifejezetten kellemes érzést kelt az emberben.

A legjobb Genesis alkatrészek

Az online webshopunkból rendkívül kedvező áron vásárolhat Genesis alkatrészeket. Ha minket választ, az alábbiakat biztosítjuk önnek:

  • kiváló szakemberekből álló online ügyfélszolgálat;
  • promóciók, diszkont kedvezmények, ingyenes kiszállítás lehetősége;
  • hatalmas alkatrész kínálat légszűrőkből, gyújtógyertyákból, ablaktörlő lapátokból, motor és felfüggesztés alkatrészekből, olaj- és üzemanyag szűrőkből, illetve munkafolyadékokból, kenőanyagokból.
Kosár
#
Az Ön kosara üres