loader
Kérjük, várjon …dotted

Alkatrészek DR

DR
OE alkatrész katalógus DR

Cserealkatrészt keres DR gépkocsijához? Akkor jó helyen jár!

Autóalkatrészek DR5
DR5
01.2011 utántól
Alkatrészek DR1
DR1
03.2010 utántól
Jármű alkatrészek DR2
DR2
09.2010 utántól
Autó alkatrészek DR6
DR6
04.2017 utántól
Autóalkatrész DR 3
DR 3
02.2018 utántól
Gépjármű tartozékok DR DR 4
DR 4
02.2017 utántól
DR gépkocsi alkatrészek online

Autóalkatrész DR webáruház

A DR Automobiles vállalat 2006-ban, Macchia d'Isernia-ban, Olaszországban alapult. Kezdetben a Chery Automobile és JAC Motors alkatrészeit felhasználva, licenc alatt készültek; majd a saját márkájuk forgalmazását kezdték meg. Ma készen összeszerelt autókat importálnak, és minimális módosításokkal értékesítik ezeket. A vállalat termékeit saját kereskedői hálózatán keresztül forgalmazza.

A DR autók

A modern modell kínálatában személygépkocsik találhatók, crossover és 5-ajtós ferdehátú karosszériával. A márka első modellje a Chery Tiggo 3 modellen alapuló „5” crossover volt 2007-ben. A modell „5” még ma is gyártásban van.

A DR előnyös tulajdonságai

  • Magas kényelmi szint. Például a 2017 óta gyártott „4” crossover utasterében a hőmérséklet a felhasználó előre beállított igényeinek, valamint az időjárási körülményeket érzékelő szenzorok adatai alapján változik. A vezetőülés fűthető. A tempomat, mely az optimális sebességet tartja fent, a kormányon található gombokkal vezérelhető.
  • Modern biztonsági rendszerek. A gyár 8 parkolószenzort épít be az autókba, mely segítenek az akadályok azonosításában a kanyarodás során. Emellett a 360 fokos kamera képe is megjelenik a műszerfal képernyőjén, amikor az autó hátramenetben halad. A fényszórók késleltetett kikapcsolásának funkciója segít a biztonságos hazajutásban. A fényszórók még pár percig világítanak, miután a motor leállításra került.
  • Elsőosztályú alkatrészek DR modellekhez. A gyártó megbízható alkatrészeket használ, és minőségi összeszerelést végez. Ezt a 2 évre szóló garancia igazolja, mely nem függ a megtett kilométerek számától. Emellett a festésre 36, a korrózióra pedig 72 hónapos garancia jár.
  • 24 órás, eladás utáni ügyfélszolgálat A gyár ad egy telefonszámot ügyfeleinek, melyen bármikor ingyenesen hívhatják a műszaki segélyszolgálatot, például közúti baleset esetén. Emellett lehetőséget biztosítanak az autó elszállítására és javítására is. Ez a szolgáltatás Olaszországon kívül is használható.

Autoalkatreszonline24.hu: kiváló minőségű alkatrészek

Webáruházunkban megbízható cégek alkatrészeinek a legszélesebb választéka kapható. Ha tanácsra van szüksége, szakképzett segítenek kiválasztani a levegőszűrőket, féknyergeket és egyéb szükséges termékeket. Amennyiben segítségre van szüksége, küldjön üzenetet online chatszolgáltatásunkon, így nagyon hamar választ kap. Autoalkatreszonline24.hu - ne feledje, hogy mindig vannak akcióink. Regisztráljon weboldalunkon, tájékozódjon gyorsan a termékekről - ne hagyja ki az esélyt arra, hogy a legalacsonyabb áron vásárolhasson DR alkatrészeket.

Kosár
#
Az Ön kosara üres