alkatrész katalógus CHERY

Cserealkatrészt keres CHERY gépkocsijához? Akkor jó helyen jár!

Jármű alkatrészek CHERY COWIN
COWIN -tól 03.2003
Autóalkatrészeket CHERY QQ
QQ -tól 03.2012
Alkatrészek CHERY TIGGO 5
TIGGO 5 -tól 11.2013
Jármű alkatrészek CHERY A1
A1 -tól 08.2006
Alkatrészek CHERY A3
A3 -tól 09.2008
Autóalkatrész CHERY TIGGO DR
TIGGO DR -tól 12.2009
Autóalkatrészeket CHERY TIGGO 3
TIGGO 3 -tól 05.2007
Autóalkatrészek CHERY TIGGO
TIGGO -tól 03.2002
CHERY gépkocsi alkatrészek online

Autóalkatrész CHERY webáruház

Az 1997-ben alapított Chery, az egyik legnagyobb autógyártó vállalt Kínában. Kezdetben a vállalat által gyártott autókat csak az Anhui található Wuhu-ban letehetett kapni, ahol a gyártási munkálatokat végezték, és a vállalat vevőkörét a helyi önkormányzat képviselői alkották. 2001-ben a vállalat Szíriába kezdett el autókat exportálni, és ezzel Kína első gépjármű exportőr cége lett. Napjainkban a cég tulajdonában négy márkanév van, emellett a világ különböző országaiban 6 autógyára, és 11 szerelőüzeme van..


A Chery gépjárművek

Kezdetben a cég által gyártott autók alapjául a Seat Toledo szolgált. Később a vállalat nem csak egy saját platformot hozott létre, hanem egy motorfejlesztési osztályt is alapított, amit egy tesztlabor létrehozás követett, ahol az amerikai MTS Systems vállalattal együttműködve teszteli a gépjárműveit. A kínai vállalat a gépjárművek dizájnjának kialakításának érdekében szorosan együttműködik olyan világhírű cégekkel is, mint a Bertone és a Pininfarina. Az utóbbi időkben a vállalat fokozott figyelmet fordít a termékei minőségére, hogy elérhesse azt a szintet, amit a világ vezető gépjármű gyártói képviselnek. A Chery által készített alkatrészeket a Geneal Motors és a Volvo vállalat által gyártott autókhoz is felhasználják.

A márka modellválasztékában csak személyautók találhatók, mivel a haszongépjárműveket egy másik gépjármű gyártóhoz tartozó márkanevek alatt gyártják. Az elérhető karosszéria változatok között megtalálhatók a három- és az ötajtós hatchback-ek, a liftback-ek, a szedánok, az ötajtós kombik, a minivan-ok és a crossoverek is.


A Chery gépjárművek előnyei

  • Kiváló összeszerelési minőség. A Chery márkanevet viselő összes gépjárművet modern gyárakban állítják elő a legmodernebb eszközökkel és gépekkel, emellett számos tesztelési folyamaton esnek át, amelyek során a mérnökök rendkívül zord használati körülményeket imitálnak.
  • Megbízható motorok. A kínai vállalat rendkívül büszke arra, hogy az általa készített motorok több alkalommal is elnyerték a megtisztelő “Engine of the year” - azaz az év motorja - címet Kínában. Érdekességként megemlítendő az a tény is, hogy a Chery által gyártott motorokat szintén használja a speciális gépjárműveket gyártó amerikai John Deere, a japán Kawasaki Heavy Industries cég, és az ausztriai Diamond Aircraft repülőgépgyártó cég.
  • Megfizethető ár. A jó műszaki specifikációkkal kombinált alacsony ár, a kínai cég által gyártott autókat nem csak a hazai piacon, hanem a nemzetközi autópiacon is az legjobb eladási mutatókkal büszkélkedő gépjárművek közé emeli.
  • Gazdag felszereltség. A Chery márkájú gépjárművek hidraulikus és elektromos szervokormánnyal is felszerelhetők, emellett rendelkezhetnek behajtható és fűthető visszapillantó tükrökkel, tolatókamerával, parkoló szenzorokkal, blokkolásgátló fékrendszerrel, fékerő-elosztó rendszerrel, visszagurulás-gátló rendszerrel, vészfék asszisztenssel, dinamikus vonóerő-átadás ellenőrző rendszerrel stb.

A Chery alkatrészek

Az online webshopunkból rendkívül kedvező áron vásárolhat Chery alkatrészeket. Nálunk bármilyen gépjármű márkához és modellváltozathoz találhat olaj-, utastér-, és légszűrőket, gyújtógyertyákat, féktárcsákat, fékbetéteket, fékcsöveket és féknyergeket, gömbcsuklókat, és természetesen még számos egyéb pótalkatrészt is. A szakembereink bármikor elérhetők online módon, és örömmel segítenek önnek kiválasztani a gépjárművéhez szükséges alkatrészeket.

Kosár
#
Az Ön kosara üres