Autóalkatrész SCHLÜTTER TURBOLADER

Online alkatrész katalógus ől SCHLÜTTER TURBOLADER

Schlütter Turbolader márkanéven személyautókhoz és tehergépkocsikhoz készülnek kompresszorok. Az 1990-ben, Kölnben alapult cég, a Schlütter Turbolader GmbH ma a világ vezető gyárai által gyártott turbofeltöltőket forgalmaz. A vállalat partnerei között a Honeywell, a BorgWarner, a Mitsubishi Turbocharger, az IHI és a Holset található. 2008 óta a Schlütter Turbolader GmbH székhelye Troisdorf-ban, Németországban található.

A cég egyéni vásárlóknak és nagy szervizeknek is szállít alkatrészeket.

A Schlütter Turbolader Spare autóalkatrészek

  1. Kompresszorok és turbofeltöltők. Tartós anyagokból készülnek és szerelvényekkel együtt szállítják az alkatrészeket. A Schlütter Turbolader kompresszorok rendelkeznek olajellátó vezetékekkel és elemekkel, melyek időben való cseréje nagymértékben megnöveli az alkatrész élettartamát. A cég katalógusában golyóscsapágyakkal szerelt turbofeltöltők is találhatók.
  2. Turbofeltöltő patronok. Ezek cseréje további költségek nélkül segít a kompresszor mechanikus részének helyreállításában. Az eredeti alkatrészekkel megegyező formájúak és méretűek.

Vásároljon Schlütter Turbolader autóalkatrészeket online

A Schlütter Turbolader cég kizárólag kiváló minőségű alkatrészeket forgalmaz. Webáruházunkban ezeket kedvező áron vásárolhatja meg. Előnyeink a következők:

  1. Széles termékválaszték. Üzletünkben nem csak kompresszorokat, de más autóalkatrészeket is talál, a legnevesebb márkáktól. Cégünk nagy választéka és rugalmas áraink lehetővé teszik, hogy az autójába illő tökéletes alkatrészt tudja kiválasztani.
  2. Gyors szállítás. Tudjuk, hogy autójavításnál az a szállító részesül előnyben, aki gyorsan tud szállítani. Nekünk csak néhány napra van szükségünk.
  3. Garancia. Biztos lehet minden alkatrész kiváló minőségében, mivel nagy körültekintéssel választjuk és válogatjuk termékeink, és csak olyan gyártókkal dolgozunk, akik készek 2 év garanciát nyújtani.
  4. Szakértő segítség. Szakértőink bármikor készek segíteni a megfelelő alkatrész kiválasztásában. Érdeklődhet tőlük a szállítási határidőről és az aktuális akciókról is.
Kategória keresés
Kategória keresés eredménye
Nincs találat
Nézze meg a gyártók legújabb ajánlatait:
Kosár
#
Az Ön kosara üres