Autóalkatrész SKF

Online alkatrész katalógus ől SKF

A svéd SKF vállalat a világ egyik vezető innovatív technológiai fejlesztője. A cég tevékenységének egyik iránya az autóalkatrész gyártás. Autoalkatreszonline24.hu webáruházunkban rendkívül megbízható SKF autóalkatrészeket vásárolhat, anélkül, hogy túlságosan sokat kellene költenie.

Az SKF Company története

Az SKF márka története 1907-ben kezdődött. Egyik alapítója Sven Gustaf Wingqvist volt, az önbeálló kétsoros golyóscsapágy feltalálója.

Jelenleg a vállalat fő célja olyan technológiák fejlesztése, melyek lehetővé teszik a levegőbe való károsanyag-kibocsátás minimalizálását, amelynek autóink is forrásai.

Az SKF Company több mint 130 országban rendelkezik képviselettel, 18 műszaki támogató központja és 140 gyára van világszerte, munkatársainak száma pedig meghaladja a 46.000 főt.

A vállalat fő szakterülete az utángyártott piacon a csapágyak és csapágyegységek, tömítések, mechatronikai rendszerek és kenőanyagok gyártása. Az SKF márkás autóalkatrészek kiemelkedő minőségű, prémium kategóriás termékek.

Az SKF autóalkatrészek

  • Termékek kerékagy szerelvényekhez. Érdemes kiemelni az alkatrészek megbízhatóságát és kiváló műszaki jellemzőiket. Ma világszerte több mint 90 millió autóban található SKF kerékagy szerelvény. A cég a kerékagy csapágyaknak már három generációját gyártotta, és szabadalmaztatta az „SKF X-Tracker” egyedülálló kerékagy szerelvényt pickup tehergépkocsikhoz. Ez az alkatrész akár 50%-al megnöveli a kerékagy szilárdságát és a csapágy kapacitását.
  • Termékek motoralkatrészekhez. SKF márkanéven gázelosztó rendszerhez, hűtő- és motor segédberendezéseihez kaphatók javítókészletek. A széles termékválaszték egy része kisebb méretű, modern és hatékony hajtóművekhez való javítókészlet.
  • Váltóalkatrészek, hajtott tengelyek és CV csatlakozók. Ezek a modern technológiáknak megfelelően készülnek segítenek az autóalkatrészek közötti súrlódás csökkentésében és az egész szerkezet normál működését biztosítják.
  • Felfüggesztés alkatrészek- Az SKF autóalkatrészek bármilyen útfelületen hibátlanul működnek, megnövelik az úttartást és az utazás kényelmét.
  • Karbantartó eszközök, csapágy kenőanyagok és korrózióvédő paszták. Az autó funkciók működésének optimális körülményeit teremtik meg, növelik a teljesítményt, és meggátolják a korai meghibásodást.

Az SKF Pole Position Plus Program keretében a cég szervízcentrumainak nagy támogatást nyújt szolgáltatásaik minőségének javításához.

Kategória keresés
Kategória keresés eredménye
Nincs találat
Nézze meg a gyártók legújabb ajánlatait:
Kosár
#
Az Ön kosara üres