Autóalkatrész KYB

Online alkatrész katalógus ől Kayaba

A KYB a hidraulikus berendezések egyik legnagyobb gyártója. A vállalat évente több mint 75 millió lengéscsillapítót gyárt, minden ötödik autóban ilyen van a világon.

A KYB története

A KYB márka története 1919-re nyúlik vissza, amikor Siro Kayaba a hidrodinamika tanulmányozására kutatóközpontot alapított. 1927-ben alapította meg a Kayaba Seisakusho céget, mely a repülőgépipar számára készített termékeket. 1935-ben a Kayaba Manufacturing Co., Ltd alakult meg, melynek alkalmazottai a lengéscsillapító első prototípusát fejlesztették, mely 1947-ben került sorozatgyártásba. Hivatalosan a vállalat új nevét - KYB Corporation - 2015-ben jegyezték be.

Napjainkban ez a cég birtokolja a világ legnagyobb olyan üzemét, ahol lengéscsillapítók készülnek. A gyár Japánban, Gifu-ban található, és évente több mint 3.500.000 lengéscsillapítót gyárt.

A cég leányvállalatai világszerte megtalálhatók: Japánban, Vietnamban, Thaiföldön, Kínában, Indiában, Malaysiában, az USA-ban, Mexikóban, Brazíliában, Spanyolországban és Csehországban. A termékeket több mint 100 országba exportálják. Minden héten több mint egy millió lengéscsillapító készül üzemeiben.

A KYB számos autógyártó legnagyobb rugó és lengéscsillapító szállítója. A cég vezető pozíciót tölt be az európai utángyártott piacon is. Webáruházunkban online megvásárolhatja a KYB autóalkatrészeket.

A KYB autóalkatrészek

 1. Lengéscsillapítók. A legelterjedtebb KYB lengéscsillapító termékcsaládok:
  • Excel-G. Ezek a világon a legnépszerűbbek. Kényelmes vezetést és kiváló menettulajdonságokat biztosítanak. Kialakításuknál egy különleges 3-as szeleprendszert használnak: a kiegészítő szelep csökkenti a habképződést, és növeli az egység teljesítményét.  A dugattyún teflonbevonat található, ami megakadályozza a henger kopását.
  • Premium. A termékcsalád ikercsöves lengéscsillapítóinak kialakításánál a háromszelepes rendszer által biztosított kényelem is felhasználásra kerül.  A többperemes tömítés megvédi a lengéscsillapítót a por és az idegen részecskék bekerülésétől, és a dugattyúrúd galvanizált felülete megakadályozza a korróziót.
  • Gas-A-Just. A termékcsaládba tartozó önbeálló lengéscsillapítók kiváló tapadást biztosítanak mindenféle útfelületen. Az alkatrészben van egy speciális, nagynyomású gázzal töltött rekesz, melynek köszönhetően a Gas-A-Just lengéscsillapítók 30%-al hatékonyabban csillapítják a rezgéseket, mint a sztenderd ikercsöves alkatrészek.
  • Skorched4’s. Ezt rendszerint terepjárókba szerelik, megerősített kialakítással rendelkeznek. Hatékonyan szabályozza a rugó működését, és a karosszéria mozgását. A hengerek, dugattyúk és a rudak megnövelt mérete megóvja az alkatrészt a használat közbeni túlmelegedéstől.
 2. Védőkészletek. Ide a porvédők és ütközők tartoznak. Tartós és rugalmas anyagból készülnek és jól csillapítók.
 3. K-Flex tekercsrugók. Hideg- és meleg terkercselési technológiával készül. A speciális bevonat nagyon rugalmas és meggátolja a korróziót.
 4. Lengéscsillapító tartók. A KYB tartók együtt kaphatók a rögzítőkkel, a toronycsapágyakkal és más alkatrészekkel.
Kategória keresés
Kategória keresés eredménye
Nincs találat
Nézze meg a gyártók legújabb ajánlatait:
Kosár
#
Az Ön kosara üres