Autóalkatrész K&N Filters

Online alkatrész katalógus ől K&N Filters

A K&N Filters híres autószűrő márka. A K&N Engineering cég tulajdona, mely a világ legnagyobb újra felhasználható szűrő és hideg levegő beszívó rendszer gyártója.

A K&N Filters története

A K&N Filters márka története 1964-re nyúlik vissza, amikor Ken Johnson és Norm McDonald a kaliforniai Riverside-ben, az USA-ban céget alapított motorkerékpár alkatrészek forgalmazására. A vállalkozók kezdőbetűiket használták fel a K&N Engineering cég elnevezésére. Nem sokkal ezután elkészült az első K&N újra felhasználható levegőszűrő.

Jelenleg a cégnek nem csak az USA-ban, de Európában, Nagy Britanniában és Hollandiában is vannak képviseletei. Terméke nagyon keresettek azok körében, akik kedvelik a sportos vezetési stílust, és szeretnék, ha erősebb lenne az autójuk. A K&N katalógusában több mint 5.000 féle szűrő, és közel 500 fajta hideglevegő beszívó rendszer található. Ahhoz, hogy K&N szűrőket vásároljon online, weboldalunk tanácsadóival kell kapcsolatba lépnie.

K&N Filters autóalkatrészek

  1. Szűrők.
    • Levegőszűrők. A szűrőbetét gyártásához speciális olajokkal impregnált pamutszövetet használnak fel. Kiváló minőségű szűrést biztosít, de nem akadályozza a levegő áramlását. Az alumíniumháló megvédi a szűrőbetétet a deformációtól. A többrétegű dizájnak köszönhetően a levegő szűrése több lépcsőben történik. Ezeknek a szűrőknek nagy előnye, hogy számos alkalommal használhatók (csaknem 80 tisztítást kibírnak) és hosszú az élettartamuk (megfelelő használat esetén 1.000.000 km-en át megfelelők).Ezek az alkarészek nagy teljesítménnyel bírnak: 20.000 kilométer után teljesítményük 50%-al csökken, míg a hagyományos szűrők hatékonysága már 5.000 kilométer után 60%-al csökken.
    • Olajszűrők. Hála az anyának, ami s szűrő tetejére van hegesztve, ez az alkatrész nagyon könnyen szerelhető. Megerősített kialakítással rendelkezik, így nagy terhelés esetén is hatékonyan működik. A versenyautókba szerelt szűrő anyában van egy fúrt lyuk, melyen keresztül a csavaros anya megakadályozza, hogy az olajszűrő a biztonsági vezetékkel kiessen. Az alkatrész belsejében található fémmag még tartóssabbá teszi azt. A szűrőbetétben fenolgyantával fedett cellulóz szálakat használnak. Ennek köszönhetően kiváló szűrés és olajáramlás biztosított.
  2. Hideg levegő beszívó rendszerek. Könnyen szerelhetők, mivel rendszerint gyári furatokkal vannak ellátva. A hideg levegő beszívó rendszer készletek ellenállása csökkentett a légárammal szemben, így a motorba az üzemanyagégéshez szükséges mennyiségű levegő kerül. Ez nagymértékben megnöveli a motor teljesítményét.
Kategória keresés
Kategória keresés eredménye
Nincs találat
Nézze meg a gyártók legújabb ajánlatait:
Kosár
#
Az Ön kosara üres