loader
Kérjük, várjon …dotted

VALEO Autóalkatrész, Autókozmetika, Autós kiegészítők, Zerszámok

Online Autóalkatrész, Autókozmetika, Autós kiegészítők, Zerszámok katalógus ől VALEO

A Valeo egy francia cég, mely autóalkatrészeket készít személygépjárművekhez és tehergépkocsikhoz, valamint szervizek számára is gyárt berendezéseket. A Valeo termékek a műszaki jellemzők és az elérhető ár tökéletes kombinációi. Túlzott kiadás nélkül vásárolhat Valeo autóalkatrészeket online - autoalkatreszonline24.hu webáruház.

A Valeo Company története

A Valeo márka története 1923-ban, a francia Saint-Ouen városban kezdődött. A cég alapítója Eugene Buisson volt. A vállalat eredeti neve Société Anonyme Française du Ferodo volt, és az angol Ferodo cég licensze alapján fékpofák gyártásával foglalkozott. 1932-ben a vállalat tengelykapcsolókat kezdett gyártani. A Valeo nevet a cég 1980-ban kapta.

Napjainkban a Valeo Company autóalkatrészeket, autóipari beépített rendszereket és egységeket gyárt, saját műszaki újításainak felhasználásával.

A Valeo termékeket 30 európai ország piacán, valamint Észak- és Dél-Amerikában, Ázsiában és Afrikában forgalmazzák. A cég által gyártott termékek több mint kétharmada autógyárak szerelősoraira kerül - ezek közül néhány: Renault, Peugeot, Fiat, Alfa Romeo, Volkswagen, Audi, Chrysler, Daewoo, Hyundai.

A termelés volumene alapján a Valeo a világ utángyártott piacán vezető helyet foglal el. Ma a cég 134 gyártóhellyel és 17 kutatóközponttal rendelkezik, munkatársainak száma meghaladja a 82 ezer főt.

A Valeo autóalkatrészek

Jelenleg a cég választéka a következő féle termékeket tartalmazza:

 • tengelykapcsoló rendszerek;
 • fékrendszer alkatrészek.;
 • világító egységek és lámpák;
 • motorvezérlő rendszerek;
 • szűrők;
 • biztonsági rendszerek;
 • ablaktörlők;
 • fűtő- és hűtőrendszerek.

A gyár fejlődésének története során mindig a legújabb innovatív megoldásokat építette be termékeibe, emiatt az ezen a márkanéven készített termékek híresek hatékonyságukról, kiváló minőségükről és megbízhatóságukról. A cég számára kiemelten fontos az autók energia felhasználásának hatékonyabbá tétele, és a következő megoldásokat is ajánlja:

 • Stop-Start rendszer. Ez leállítja a motort, ha az autó egy ideje áll, például jelzőlámpáknál. Ez városi közlekedés esetén akár 15%-al csökkenti az üzemanyagfogyasztást.
 • LED világítás. A LED izzók kevesebb energiát igényelnek, és általában nappali menetfénynél használják ezeket. Emellett az autó dizájnjának újszerű kialakításához is lehetőséget biztosítanak.
 • Fejlett vezetőtámogató rendszerek. Ezek különböző funkciók végrehajtására képesek, az akadályok észlelésétől az automata parkolásig. Nagymértékben megnövelik a vezetés biztonságát.
Kategória keresés
Kategória keresés eredménye
Nincs találat
Kipufogó VALEO
Kormányzás VALEO
Motor VALEO
Relé VALEO
Sebességváltó VALEO
Szíjtárcsák / fogaskerékek VALEO
Kosár
#
Az Ön kosara üres