Autóalkatrész SACHS

Online alkatrész katalógus ől SACHS

A SACHS egy világszerte jól ismert német márka. A cég tengelykapcsoló alkatrészek és különböző fajta járművekbe való lengéscsillapítók gyártására specializálódott. Ma a SACHS Company a ZF Corporation tulajdonában van. A SACHS autóalkatrészek a prémium kategóriába sorolhatók, és mind az eredeti, mind az utángyártott piacra szállítanak alkatrészeket. Ha SACHS autóalkatrészeket vásárolna online, nézzen be webáruházunkba - Autoalkatreszonline24.hu.

A SACHS Company története

A SACHS márka története 1895-ben, a Schweinfurter Präcisions-Kugellager-Werke Fichtel & Sachs Company megalakulásával vette kezdetét. Alapítói Ernst Sachs és Karl Fichtel voltak. 2001-ban a SACHS vállalatot megvásárolta a ZF Friedrichshafen AG Concern.

Eredetileg a SACHS üzemben golyóscsapágyak készültek. Jelenleg a vállalat fő tevékenysége a tengelykapcsoló alkatrészek és a lengéscsillapítók gyártása, autókhoz, teherszállító és személyszállító járművekhez, valamint mezőgazdasági berendezésekhez.

A SACHS alkatrészeket kiváló minőségük és műszaki jellemzőik miatt mind az autótulajdonosok, mind a vezető autógyárak választják, ez utóbbiak között például a BMW, a Mercedes-Benz, a Volkswagen Group stb. található. Minden évben több mint 10 millió olyan jármű gördül le a futószalagról, melyben SACHS alkatrész található.

SACHS márkanéven nem csak európai, hanem ázsiai piacra szánt autókhoz is készülnek alkatrészek. Az Európában lévő gyártóhelyeken a cég több mint 38 millió különböző ázsiai márkás járműhöz készít alkatrészt.

A SACHS autóalkatrészek

 1. Lengéscsillapítók. Fenntartják a kapcsolatot a kerék és az útfelület között, és minimalizálják a rázkódást menet közben, így téve a kényelmesebbé és biztonságosabbá az autózást. A széles választékban könnyű szerkezetű alumínium lengéscsillapítók is találhatók.
 2. Tengelykapcsolók. Kiváló minőségű anyagokból készülnek és nagyon tartósak. A korai tengelykapcsoló hibák kiküszöbölésére a SACHS Company az XTrend kuplung-nyomólapot ajánlja. Ez megakadályozza a súrlódó betét kopását, miközben a tányérrugó mozog.
 3. Tengelykapcsoló rendszerek. Ezek híresek megbízhatóságukról, és teljes mértékben megfelelnek az ergonómiai követelményeknek.
 4. Kéttömegű lendkerék. Ezek a következő előnyökkel rendelkeznek:
  • szigetelik a motor rezgéseit;
  • csökkentik a zajszintet;
  • megakadályozzák a váltó megrongálódását;
  • növelik a váltás kényelmét;
  • zavartalanabb vezetést biztosítanak.
Kategória keresés
Kategória keresés eredménye
Nincs találat
Nézze meg a gyártók legújabb ajánlatait:
Kosár
#
Az Ön kosara üres