loader
Kérjük, várjon …dotted

BOSCH Autóalkatrész, Motorolaj, Autókozmetika, Autós kiegészítők, Zerszámok

Online Autóalkatrész, Motorolaj, Autókozmetika, Autós kiegészítők, Zerszámok katalógus ől BOSCH

A BOSCH az egyik vezető gyártó az autóiparban, az építőiparban, az ipari technológiák, és az energetikai technológia területén, valamint a fogyasztási cikkek piacán. Most a kiváló minőségre vonatkozó garanciával vásárolhat BOSCH autóalkatrészeket online - Autoalkatreszonline24.hu webáruház.

A BOSCH története

A márka története 1886-ban, a németországi Stuttgartban kezdődött, a céget Robert Bosch alapította.

Ma a BOSCH cég az autóipari és ipari technológiák, valamint a szakmai és otthoni használatra szánt termékek és szolgáltatások előállítására szakosodott. Az autóalkatrészek a vállalat teljes árbevételének 59%-át adják. BOSCH márkanéven eredeti és utángyártott alkatrészek is készülnek. Az utóbbiak éppoly megbízhatók, mint az eredeti autóalkatrészek. Emellett a BOSCH cég tulajdonában van a Bosch Car Service, az egyik legnagyobb szervizlánc a világon, melyhez körülbelül 16500 szerviz tartozik.

2015-ben a cég árbevétele meghaladta a 70,5 milliárd EUR-t, az alkalmazottak száma pedig a 374.500 főt.

A BOSCH-nak körülbelül 440 leányvállalata és helyi képviselete van a világ csaknem 60 országában, és termékei közel 150 országban elérhetők.

A BOSCH autóalkatrészek

 • Fékrendszerek. Ebben a kategóriában több mint 10.000 termék található. Az alkatrészek és rendszerek a gyártás során a legszigorúbb minőségi ellenőrzésen esnek át, ami garantálja a kiváló teljesítményt.
 • Akkumulátorok. Az alkatrészek új generációja lényegesen megemelt teljesítménnyel rendelkezik, ami hosszabb működést és nagyobb biztonságot ad.
 • Ablaktörlők. A BOSCH az Aerotwin, keret nélküli ablaktörlők gyártója. Az alkatrészek egyedülálló, aerodinamikus kialakítása extrém időjárási körülmények esetén is kiváló teljesítményt biztosít. Az ablaktörlők adaptere gyors és egyszerű felszerelést biztosít.
 • Gyújtógyertyák. A következő előnyökkel rendelkeznek:
  • a motor működési hőmérsékletre való gyors felfűtése;
  • biztonságosabb hidegindítás;
  • a motor és a katalizátor védelme.

A cég az innovatív, Bosch Super 4 gyújtógyertyákat gyártja, melyek kúszólégszikra elven működnek. Az alkatrészek innovatív dizájnja növeli a motorteljesítményt.

 • Szűrők. Ebben az autóalkatrész kategóriában üzemanyag-, kabin-, levegő- és olajszűrők találhatók. A visszamaradt törmelékek és kémiai anyagok, melyek az optimális motorműködést biztosítják, kiszűrése meghosszabbítja az élettartamot, és tiszta levegőt biztosít az utastérben.
 • Autóizzók. Magas biztonsági- és minőségi követelményeknek megfelelők. A nagy termékválasztékban különböző fényszóró- és ködlámpa izzók találhatók.
 • Szíjak. Olyan tartós gumiból készülnek, ami az alkatrészeket is nagyon tartóssá teszi,    és védi őket az olajtól, nedvességtől, UV sugárzástól, és a magas hőmérséklettől
Kategória keresés
Kategória keresés eredménye
Nincs találat
Csillapítás BOSCH
Csövek / tömlők BOSCH
Felfüggesztés BOSCH
Klímaberendezés BOSCH
Sebességváltó BOSCH
Szíjtárcsák / fogaskerékek BOSCH
Tömítések / szimeringek BOSCH
Kosár
#
Az Ön kosara üres