Autóalkatrész DENSO

Online alkatrész katalógus ől DENSO

A Denso népszerű japán autóalkatrész márka, mely népszerűségét csúcstechnológiás gyújtógyertyáinak köszönheti.

A Denso története

A Toyota Motor az 1940-es évek végén gazdasági problémákkal szembesült, melynek következményeként az elektromos berendezéseket gyártó üzem vállalatcsoportból való kiválása mellett döntöttek. Ezért 1949-ben megalapult a Denso vállalat, de ebben az időben még Nippodenso volt a neve. A fiatal cég az önindítók, a generátorok, és a hűtők gyártására fókuszált.

A vállalat fejlődésére a Bosch cég nagy jelentős hatással volt. 1953-ban a német cég megkezdte a Denso műszaki támogatását saját fejlesztéseivel. 1972 óta a japán cég a nemzetközi piacon forgalmazza termékeit, miután Thaiföldön megnyitotta üzemét. Az 1980-as vége óta a Denso együttműködésben áll a Chrysler-rel. Azóta termékeit az USA utángyártott piacán is forgalmazzák.

A Denso vállalat számos innováció tulajdonosa. Például 1974-ben a japán cég fejlesztői találták fel az első platina elektródás gyújtógyertyát, melynek átmérője 1,1 mm volt. 1991-ben a Denso készítette el az első kerámia gyújtógyertyát, és 1999-ben megalkotta a 12-lyukú üzemanyag befecskendezőt.

Jelenleg a Denso híres autógyáraknak szállít autóalkatrészeket. A cég termékei az utángyártott piacon is kaphatók. A Denso termékei között alsó- és felsőkategóriás alkatrészek is megtalálhatók. Weboldalunkon online megvásárolhatja a Denso autóalkatrészeket.

A Denso autóalkatrészek

Napjainkban a Denso katalógusában a következő termékek találhatók:

  • motorvezérlő rendszerek;
  • hűtő- és légkondicionáló rendszerek;
  • önindítók és generátorok;
  • dízelmotor üzemanyag rendszer alkatrészei;
  • szűrők;
  • ablaktörlők.

Emellett meg kell említenünk a japán cég saját fejlesztésű gyújtógyertyáit. A Denso sztenderd, platina, irídium, és TT gyújtógyertyákat is forgalmaz. A Denso vállalat által szabadalmaztatott TT (Twn Tip, ikergyertyás) gyújtásban kevesebb, mint 1,5 mm-el átmérővel rendelkező földelő- és középelektróda található. Ezek ugyanolyan jók gyújtásnál, mint a csúcstechnológiás gyújtógyertyák, de kevesebbe kerülnek. Ez azzal magyarázható, hogy a TT gyújtógyertyák nem tartalmaznak nemesfémeket.

A cég egyik legújabb fejlesztése a CoGeneration gyújtógyertya - ezek irídium gyújtógyertyák LNG járművekhez.

Kategória keresés
Kategória keresés eredménye
Nincs találat
Nézze meg a gyártók legújabb ajánlatait:
Kosár
#
Az Ön kosara üres