Autóalkatrész PASCAL

Online alkatrész katalógus ől PASCAL

Pascal márkanéven futótómű-, váltó- és kormánymű alkatrészek kaphatók. A lengyel Inter Cars S.A. cég vesz részt a Pascal márkanéven forgalmazott termékek árusításában. A Pascal autóalkatrészek kiváló minőségűek, és kedvező az áruk. A legtöbb Japánban, Koreában, Európában és Amerikában készült gépkocsihoz találunk a termékek között megfelelő alkatrészt.

A Pascal autóalkatrészek

  1. Sebességváltó alkatrészek. Ebben a kategóriában a vásárló belső és külső CV-kötéseket, kenőanyagokat, porvédőket, hajtótengelycsuklókat, flexibilis csatlakozókat és más autóalkatrészeket talál. A homokinetikus tengelycsuklók pontosan továbbítják a nyomatékot a meghajtás elemei között, még abban az esetben is, ha ezek 40°-os szöget zárnak be. A kiváló minőségű öntöttvas adalékanyagok hozzáadásával készül, ami megnöveli a tartósságot és az alkatrészek kapacitását, melyeket a gyártáshoz használnak fel. Minden egyes alkatrész többszintű vizsgálaton esik át, ezek része a méret eredeti alkatrésszel való egyezősége, és a súrlódásmentes tartóelemek súrlódáscsökkentő tulajdonságának ellenőrzése. A porvédő sapkák és a CV-kötések nagyon tartósak, megbízható működésüknek köszönhető, hogy a kenőanyag, mely a kopástól védi meg az egymással érintkező alkatrészeket, nem szivárog.
  2. Kormányberendezés. Ebben a kategóriában nagy választékban találhatók fogasléc porvédők. Hullámos felülettel rendelkeznek, és nagy a kopásállóságuk.
  3. Porvédő készletek. Minden készletben két porvédő, peremek és kenőanyag található.

Vásároljon Pascal autóalkatrészt online

Tisztában vagyunk vele, hogy az utángyártott piacon nagy verseny van, melyet az a cég nyer meg, aki vásárlóinak elsőosztályú termékeket ajánl, és szolgáltatásai is magas színvonalúak. A megfelelő autóalkatrész kiválasztásához weboldalunkon ügyfélszolgálat üzemel, melynek szakértői gyorsan és profin megválaszolják bármely vevő kérdését. Szeretnénk, ha rendszeres vásárlónk lenne, ezért örömmel ajánlunk Önnek kedvezményeket, ingyenes szállítást és egyéb bónuszokat is, melyekkel pénzt takaríthat meg.

Kategória keresés
Kategória keresés eredménye
Nincs találat
Nézze meg a gyártók legújabb ajánlatait:
Kosár
#
Az Ön kosara üres