Autóalkatrész TYC

Online alkatrész katalógus ől TYC

A TYC jól ismert Taiwan-i márka, mely márkanéven autóvilágító egységeket és más autóalkatrészeket gyártanak. A márka a TYC Brother Industrial Co., Ltd, tulajdona, a vállalat 1986-ban alakult Taiwanon. A cég olyan autógyáraknak szállít eredeti alkatrészeket, mint a Nissan, a Mitsubishi, a Honda, a Ford, a Toyota, a Mazda, és a Suzuki. Ugyanakkor a cég az utángyártott piacra is készít autóalkatrészeket, valamint autótuning termékeket is gyárt. Gyárai Kínában, Iránban és Thaiföldön találhatók.

A TYC autóalkatrészek

  1. Autó világító egységek. Ebben a kategóriában fényszórók, hátsó lámpák, ködfényszórók, irányjelzők, valamint különféle lámpák találhatók. Fő előnyük, hogy kiváló minőségűek és kedvező az áruk. A TYC minden évben több mint 11 millió különféle világítóeszközt gyárt.
  2. Tükrök. A tükörházak jó minőségű műanyagból készülnek, ami ellenáll a hőingadozásnak, a nedvességnek és az erős napfénynek. Rögzítőik pontosan olyanok, mint az eredeti alkatrészeké, így elkerülhetők az autóalkatrész felszerelése közben fellépő nehézségek. A tükrök optimális látóteret biztosítanak, és nem torzítják a tükörben látható tárgyak képét.
  3. Ventilátorok. Gyártásuk során a cég minőségi műanyagot használ fel, ami ellenálló a mechanikai behatásokkal szemben.
  4. Hűtők. Tartós anyagokból készülnek - alumíniumból és rézből. Ellenállnak a korróziónak, jól vezetik a hőt, és hosszú az élettartamuk.
  5. Kondenzátorok. Súlyuk alacsony, és megbízható szerkezettel rendelkeznek. Ellenállnak a nyomásváltozásoknak, és a korrozív anyagoknak.

Emellett a cég ablakemelőket, generátorokat, önindítókat, diffúzorokat, kabinszűrőket és más termékeket is gyárt.

Vásároljon TYC autóalkatrészeket online

Autoalkatreszonline24.hu - minden vásárlónk élvezi a következő előnyöket:

  1. Azonnali szállítás. A legnépszerűbb autóalkatrészek folyamatos elérhetőségének és munkatársaink együttes erőfeszítésének eredményeképpen nagyon rövid idő alatt megkapja a megrendelt alkatrészt.
  2. Naprakész katalógus. Figyelemmel kísérjük az utángyártott piacon megjelenő új termékeket, ezért választékunk folyamatosan, az autóalkatrészek vezető gyártóinak új cikkeivel frissül.
  3. Kitűnő minőségű termékek. Pontosan ismerjük az utángyártott piacon ma jelenlévő termékek széles választékát, és csak a minőségi termékeket választjuk ki ezek közül.
  4. Hozzáértő segítség. A megfelelő alkatrész kiválasztása éppolyan fontos, mint a termék minősége. Még a legjobb gyártó legjobb alkatrésze sem fog hatékonyan működni, ha nem autója műszaki paramétereinek megfelelő. Ügyfélszolgálatunk szakértői készek megfelelő segítséget nyújtani, és megválaszolni az alkatrész választás közben felmerülő kérdéseit.
Kategória keresés
Kategória keresés eredménye
Nincs találat
Nézze meg a gyártók legújabb ajánlatait:
Kosár
#
Az Ön kosara üres