Autóalkatrész GATES

Online alkatrész katalógus ől GATES

A Gates Company a világ legnagyobb eredeti autóalkatrész szállítója különböző autó márkákhoz. Gates márkanéven mind eredeti és utángyártott alkatrészek készülnek. A cég fő területe a kiváló minőségű szíjak gyártása.

A Gates története

A Gates Company 1911-ben az USA-ban, a Colorado-ban található Denver-ben jelent meg. Alapítójának Charle Gates tekinthető. Az első európai gyárakat 1963-ban építették, Belgiumban található központtal. 1917-ben készítette el a cég a világ első ékszíját, melyet John Gates, az alapító testvére fejlesztett. Az új termék tömeggyártása 10 évvel később kezdődött meg. Azóta a vállalat piacvezető szerepet tölt be az ékszíjak, bordásszíjak és vezérműszíjak gyártásának terén. A Gates termékeket hivatalosan csaknem a világ húsz országában forgalmazzák.

Jelenleg a Gates Corporation három gyártási csoportból áll:

 1. Worldwide Power Transmission – az összes hajtószíj gyártásával foglalkozik.
 2. Worldwide Automotive Hoses – autókhoz gumitömlőket gyárt.
 3. Worldwide Hydraulic and Industrial Hose & Connectors — ipari gumitömlők gyártásával foglalkozik.

A Gates Corporation termékeit az autógyárak az egész világon ismerik: 1996-ban a céget a General Motors legjobb szállítójának választották, majd egy évvel később a Toyota jutalmazta erőfeszítéseiket. A Gates termékeket nem csupán személyautókba szerelik, de mezőgazdasági járművekbe is, például a John Deere márkás járművekbe.

Gates márkás autóalkatrészek készülnek többek között a következő márkákhoz: Alfa Romeo, Honda, Audi, BMW, Renault, Citroёn, Peugeot, Porsche, Fiat, Ford, Ferrari, Hyundai, Mazda, Mitsubishi, Nissan, Mercedes-Benz, Seat, Opel, Skoda, Subaru, Suzuki, SsangYong, Toyota, Volvo, Volkswagen stb.

Autoalkatreszonline24.hu webáruházunkban mindig vásárolhat Gates autóalkatrészeket online.

A Gates autóalkatrészek

A cég termékei a következő kategóriákba sorolhatók:

 1. Autó szíjak:
  • Bordásszíjak és Micro-V® ékszíjak. Szálas szerkezetük elnyeli a rezgéseket és hangtalan szíjhajtást biztosít. A poliészterből készült szálak megakadályozzák a szíj megnyúlását, és a speciális összetételű rostok biztosítják a szíj nagy teljesítményét alacsony és magas hőmérsékleten is.
  • PowerGrip® vezérműszíjak. Erősen átitatott nitril anyaguk nagymértékben ellenáll az olajnak és a nedvességnek. A spirális üvegszálas kábel megakadályozza a szíj megnyúlását.
 2. PowerGrip® és Micro-V® autóalkatrész javítókészletek. Meghatározott számú szíjat, szíjfeszítőt, görgőt, tárcsát, rugót és egyéb alkatrészt tartalmaznak. Ezek segítségével kicserélheti az elkopott szíjhajtás alkatrészeit.
 3. Termékek üzemanyag-, ablaktisztító- és hűtőrendszerekhez. Ide tömlők, tömlőcsatlakozók, tágulási tartály sapkák, a hűtőrendszer tisztítására szolgáló szerszámok és más alkatrészek tartoznak. Ezek kiváló minőségű anyagokból készülnek, így ellenállnak az extrém hőmérsékletnek, a magas nyomásnak és a kémiai anyagoknak is.
 4. DriveAlign® szíjfeszítők és görgők. A tárcsák szilárd felületű görgőinek köszönhetően nagy az alkatrészek kopásállósága, a speciális csapágykialakítás pedig csökkenti a zajszintet. Az alkatrészek élettartamának meghosszabbításához modern, minőségi anyagokat használnak fel.
 5. Speciális szerszámok. Ezek praktikusak és megbízhatók, melyek lehetővé teszik az autó szíjak és alkatrészek minőségi beállítását.
Kategória keresés
Kategória keresés eredménye
Nincs találat
Nézze meg a gyártók legújabb ajánlatait:
Kosár
#
Az Ön kosara üres