Autóalkatrész MAHLE ORIGINAL

Online alkatrész katalógus ől MAHLE ORIGINAL

A MAHLE Original jól ismert német márka, mely márkanéven motoralkatrészek, szűrők és más autóalkatrészek széles választéka kapható. A márka a MAHLE GmbH tulajdona - mely nagy henger-dugattyú beszállítója olyan cégeknek, melyek belsőégésű motorokat gyártanak.

A MAHLE Original Company története

A MAHLE Original márka története 1920-ban kezdődött, amikor egy német mérnök, Hermann Mahle elkezdett dolgozni egy szervizben, melynek tulajdonosa Hellmuth Hirth - ismert pilóta és feltaláló, aki az első kétütemű motort készítette - volt. Két évvel később Hermann testvére, Ernst Mahle lett a műszaki osztály vezetője. 1938-ban a testvérek hivatalosan is partnerségre léptek, és a cég megkapta modern nevét és logóját.

A MAHLE mérnökeinek munkája nagyon eredményes volt, például megalkották a könnyűfém dugattyúkat, az első levegőszűrőt és még számos egyéb alkatrészt. Jelenleg a cég több mint 170 gyár és 30 kutatóközpont tulajdonosa, alkalmazottai száma meghaladja a 76.000 főt. A cég fő központja a németországi Stuttgartban található.

A MAHLE GmbH által gyártott alkatrészeket eredetiként használják a következő autómáskákhoz: Ford, Opel, Chevrolet, Volkswagen, Porsche, Ferrari, Saab, Audi, Alfa Romeo, BMW, Mitsubishi, Skoda, Land Rover, Suzuki, Mercedes-Benz és nagy számban vannak jelen az utángyártott piacon is. Ezért van, hogy mindenki, aki ellátogat autoalkatreszonline24.hu webáruházunkba vásárolhat MAHLE Original autóalkatrészeket online.

A MAHLE Original autóalkatrészek

 1. Turbofeltöltők. Extrém terhelés esetén is ellenállók - akár 300.000 percenkéni fordulat és 1000 oC feletti hőmérsékletű kipufogógáz hőmérséklet esetén is működnek. A termékeket vákuum szabályzóval árusítják, ami beállítja a kipufogógázok áramlásának nyomását. Az autóalkatrészek háza tartós és hőellenálló anyagokból készül. A kerék felépítése segíti a zaj csökkentését, amikor a kompresszor működik. A speciális felszín megvédi a turbofeltöltőt a korai mechanikai meghibásodástól.
 2. Szűrők.
  • Levegőszűrők. 3 mikrométer méretig a korom, a por és a gumikopásból származó szennyeződések 99,98%-át kiszűrik. A nedvességtől és a vegyszerektől való védelem érdekében a szűrőpapírt speciális szintetikus gyantával kezelik.
  • Üzemanyagszűrők. Az üzemanyag folyamatos, pulzálás nélküli áramlását biztosítják. A szűrőközeg kiváló minőségű cellulózból készül, és hatékonyan megtisztítja az üzemanyagot a visszamaradt anyagoktól és a nedvességtől.
  • Olajszűrők. A speciális por felület megvédi az alkatrész házát a korróziótól. A ház szerkezetében található rugó segítségével cserekor a patron pontosan behelyezhető. A belső héj megakadályozza a szűrőelem elmozdulását és deformációját.
  • Kabin levegőszűrők. Környezetbarát alapanyagokból készülnek - poliéter habból vagy poliéter nem-szőtt textilből. Típustól függően 90-100 oC maximum hőmérsékletig ellenállók. Másodlagos feldolgozásra is alkalmasak.
  • Nedves leválasztó perselyek. Hatékonyan felszívják a nedvességet így megóvják a pneumatikus rendszer alkatrészeit a korróziótól.
 3. Motoralkatrészek.
  • Dugattyúk. Könnyű súlyukról és tartósságukról ismertek. Több mint 200 bar nyomás esetén is működnek.
  • Szelepek. Erős és hőellenálló anyagokból készülnek, nikkel és nitrogén hozzáadásával. Nehéz körülmények közötti használat esetére a cég nátriummal töltött üreges szelepeket ajánl, melyek jelentős mértékben csökkentik a szelepfej hőmérsékletét.
  • Dugattyúgyűrűk. Több mint 2000 oC-os hőmérsékletnek, és 200 bar-nál magasabb nyomásnak állnak ellent. Mikroszkópikus pórusok találhatók rajtuk, melyek felszívják az olajat a gyűrűk felszínéről, és kiváló kenést biztosítanak az érintkező felületek számára.
  • Hengerperselyek. Ellenállók a hő- és nyomásváltozásokkal szemben. Szilárd tömítéssel szállítják az alkatrészeket.
  • Siklócsapágyak. Az ionos plazma bevonat növeli az autóalkatrész kopásállóságát és mechanikus sérülésekkel szembeni ellenállását.
Kategória keresés
Kategória keresés eredménye
Nincs találat
Nézze meg a gyártók legújabb ajánlatait:
Kosár
#
Az Ön kosara üres