Autóalkatrész MAGNETI MARELLI

Online alkatrész katalógus ől MAGNETI MARELLI

A Magneti Marelli nagy, különféle autóberendezésekkel foglalkozó gyártó. A cég központja az olaszországi Corbetta-ban található. A vállalat nem csupán alkatrészeket gyárt, de a Magneti Marelli Checkstar szervízhálózat tulajdonosa is. Számos versenycsapat is a partnere, ideértve az F1-et. Autótuninghoz gyárt egy termékcsaládot.

A Magneti Marelli története

A Magneti Marelli története 1919-re nyúlik vissza. A cégnek, melyet Ercole Marelli a FIAT csoporttal együtt alapított, először F.I.M.M. volt a neve (Fabbrica Italiana Magneti Marelli) és elektronikus berendezéseket gyártott. Jelenleg a cég autóelektronikai fejlesztéséket végez, aktívan dolgozik az intelligenciarendszerekkel kapcsolatos találmányokon, melyek a legkomolyabb környezetvédelmi szabványoknak és biztonsági előírásoknak megfelelők.

A Magneti Marelli 19 európai, ázsiai, észak- és dél-amerikai országban rendelkezi képviselettel. A cégcsoportnak 89 gyára, 12 kutató és fejlesztő egysége és 30 vizsgálati központja van. Munkatársainak száma meghaladja a 40.000 főt. A cég árbevétele 2015-ben elérte a 7,3 milliárd EUR-t.

A Magneti Marelli autóberendezéseket eredetiként használják a következő autómodellekhez: Mercedes-Benz, Fiat, Lancia, Alfa Romeo, Maserati, Ferrari, Citroёn, Peugeot, Renault, Volvo és BMW. Eredeti alkatrészként a Magneti Marelli termékeket a Volkswagen és a General Motors használja fel. A Magneti Marelli After Market Parts and Services utángyártott, Magneti Marelli márkás autóalkatrészeket készít.

A Magneti Marelli autóalkatrészek:

  1. Elektronikai rendszerek. Ebben a kategóriában több mint 500 cikk található, ideértve műszer klasztereket, kijelzőket és műholdas navigációs rendszereket. Fejlesztésük során nem csupán a minőségükre fordítottak nagy figyelmet, hanem a dizájnra is. Minden Magneti Marelli eszköz a pontosság, megbízhatóság és az egyéni stílus kombinációja.
  2. Futómű rendszerek. Merev anyagból készülnek és kiváló minőségű, korrózióálló bevonatuk van. Ezeket rendszerint gumiperselyekkel, tömítésekkel és a felszereléshez szükséges alkatrészekkel együtt szállítják.
  3. Kipufogórendszerek. Ebben a kategóriában katalizátorokat, NOx csökkentésre szolgáló SCR rendszereket, kipufogódobokat és egyéb berendezéseket találunk. Gyártásukhoz olyan anyagokat használnak fel, melyek ellenállnak a magas hőnek és az erős kémiai anyagoknak is. Minden termék megfelel a legújabb környezetvédelmi előírásoknak, nagy teljesítményű kipufogógáz szűrést tesznek lehetővé.
  4. Motorok és sebességváltók. A GDI motorokban a nagy nyomás alatti közvetlen befecskendező rendszer alkalmazásával a fejlesztőknek sikerült a széndioxid kibocsátást akár 13%-al csökkenteniük. A turbofeltöltő rendszer lehetővé teszi a hajtómű méretének csökkentését teljesítményénnek megmaradása mellett. A dízelmotorok kialakítása a Multijet elven alapul. A Magneti Marelli a szekvenciális sebességváltók gyártására specializálódott. Használatukkor a hidraulikus meghajtás megnöveli a váltómechanizmus sebességét és javítja az autó sportos jellemzőit.
  5. Autóvilágítás. A vállalat élvonalbeli technológiát kínál, például infravörös (IR) és adaptív világítást, ami éjjel és nappal is javítja a láthatóságot.
  6. Külső- és belső elemek. Ezek a minőség, az ergonómia és a stílus megtestesítői. Kellemes érintésű panelek, számos műanyag tartó, nagy színválaszték - még a legigényesebb esztétát is lenyűgözik.

Az utángyártott piacra a cég gyárt ablaktörlőket, ablak szabályzókat, gázrugókat, szűrőket, akkumulátorokat, gyújtáskábeleket, féktárcsákat, szivattyúkat, lökhárítókat és más alkatrészeket is. Webáruházunkban bármikor vásárolhat Magnetti Marelli autóalkatrészeket online, kedvező áron.

Kategória keresés
Kategória keresés eredménye
Nincs találat
Fűtés / Szellőzés
Klímaberendezés
Szíjtárcsák / Fogaskerékek
Nézze meg a gyártók legújabb ajánlatait:
Kosár
#
Az Ön kosara üres