Autóalkatrész LIQUI MOLY

Online alkatrész katalógus ől LIQUI MOLY

A Liqui Moly jól ismert márka, mely néven személygépkocsikhoz és teherszállító járművekhez, kerékpárokhoz, motorkerékpárokhoz készülnek kenőanyagok nagy választékban. Emellett a cég autóápolószereket is gyárt.

A Liqui Moly Company története

A Liqui Moly GmbH története 1957-re nyúlik vissza, amikor a német Hans Henle céget alapított, mely motorolaj adalékok gyártásával foglalkozott.  A vállalat első termékének neve „Kfz-1” volt. A 70-es években a cég kilépett a nemzetközi piacra, és megkezdte termékei szállítását Jugoszláviába, Magyarországra, Ausztriába és Svájcba, majd Chilébe és Argentínába is.

Ma a Liqui Moly kenőanyagok a világ 120 országában kaphatók. A cég két németországi üzemben gyárt, központja Ulm-ban, Németországban található.

Olyan autógyárak, mint a Volkswagen, a Mercedes-Benz, a BMW, a MAN, a Volvo és mások is választják a Liqui Moly eredeti termékeket. Ráadásul, ez az ötödik év, hogy a cég megnyeri a „Legjobb márka" versenyt kategóriájában az Auto Zeitung, az Auto Bild, a Motor Klassik, az Auto Motor and Sport magazinok alapján. Amennyiben Liqui Moly kenőanyagokat szeretne vásárolni online, ajánljuk, hogy weboldalunkat használja. Nálunk termékeik széles választékát találja kedvez áron.

A Liqui Moly termékei

 1. Motorolajok.
  • Szintetikus. Extrém hőmérsékleti viszonyok között használhatók.  Kiválóan védik a motort hidegindításkor. Viszkozitásuk megtartják különböző hőmérsékleteken, és 10%-al csökkentik az üzemanyagfogyasztást hidegindításkor és normál üzemmód esetén is.
  • Félszintetikus. Csökkentik az üzemanyagfogyasztást és megnövelik a motor élettartamát.  Speciális összetevőjüknek köszönhetően a szén nem halmozódik fel.
  • Ásványi. A keverékben található adalékok megakadályozzák a magas és alacsony hőfelhalmozódást.  Kiváló csúszásellenes tulajdonságokkal rendelkeznek, és hosszú ideje használatban lévő motorok kenésére ajánlják a termékeket.
 2. Adalékanyagok.
  • Motorolaj-adalékok. A motormosó adalék összetételében található anyagok hatékonyan eltávolítják a nem-oldódó anyagokat, és feloldják a koromlerakódásokat. Ennek használata minden olajcsere után ajánlott.  A kopásgátló adalékok megnövelik a motor élettartamát, mivel filmréteget képeznek az érintkező felületeken.
  • Hűtőfolyadék-adalékok. A tömítőpaszták megoldják a hűtőrendszer szivárgását, megakadályozzák a hűtőfolyadék égéstérbe való bejutását.  Alkalmasak olyan sérülések tömítésére, melyek nehezen leválaszthatók.
  • Üzemanyag-adalékok. Megakadályozzák a szénlerakódást a motorban, és sokáig fenntartják a teljesítményét.
 3. Sebességváltó olajok. Megóvják a sebességváltó alkatrészeket a korróziótól, csökkentik a súrlódási együtthatót és a kopást is.  Bármely hőmérsékleten hatékonyak.
 4. Autóápoló szerek. Ablakmosók, viaszos autósampók, autófényezők karosszériához - ezen termékek mindegyike nem csupán megtisztítja az autót a szennyeződésektől, de kiegészítő védelmet is képez a karcolások és a korrózió ellen.
 5. Termékek javításhoz.
  • Ragasztók és tömítőanyagok. Ezek különböző részeket védenek a mechanikai sérülésektől és az erős vegyi anyagok hatásaitól.  Megakadályozzák a korróziót és szivárgásmentes csatlakozásokat biztosítanak.
  • Légkondicionáló tisztítók. Ezen termékek segítségével szétszerelés nélkül megtisztíthatja a légkondicionálót a gombáktól és a baktériumoktól.
 6. Kenőanyagok. Összetételtől függően különféle feladatokat látnak el, például megszüntetik a fékek nyikorgását, és az érintkező felületek optimális csúszását biztosítják.  Megóvják az autóalkatrészeket a korróziótól, és növelik teljesítményüket.
 7. Egyéb folyadékok. A fékfolyadék összetételében olyan anyagok vannak, melyek megakadályozzák a magas hőmérsékleten kialakuló korróziót, valamint a légkamrák kialakulását a rendszerben.  Hatékony fékezést biztosítanak, még abban az esetben is, ha ritkán cseréli az folyadékot.  A fagyállók összetételében olyan anyagok vannak, melyek megóvják az alumínium alkatrészeket a rongálódástól.
Kategória keresés
Kategória keresés eredménye
Nincs találat
Nézze meg a gyártók legújabb ajánlatait:
Kosár
#
Az Ön kosara üres