Autóalkatrész BOSAL

Online alkatrész katalógus ől BOSAL

A Bosal cég a világ egyik vezető kipufogórendszer és vonóhorog gyártója. Az autóalkatrészek gyártása mellett a vállalat vezetése nagy figyelmet fordít új kutatóegységek alapítására, és az élvonalbeli technológiák megvalósítására. A cég többször nyert el híres díjakat, például a GM Csoport az „Év legjobb beszállítója” címét.

A Bosal története

A Bosal márka története akkor kezdődött, amikor egy holland férfi, Karel Bos, 1923-ban megalakította cégét. 1930-ban a Karel Bos vállalat megkezdte az autóalkatrészek tömeggyártását. 15 évvel később, 1945-ben használta a cég először a Bosal márkanevet. A vállalat főtevékenységként a kipufogórendszerek és alkatrészeik gyártására fókuszált.

Jelenleg a Bosal üzemek világszerte megtalálhatók: a Dél-Afrikai Köztársaságban, Kanadában, Belgiumban, Franciaországban, Németországban, Nagy Britanniában, Svájcban, Dániában, Írországban, Hollandiában, Spanyolországban, Csehországban, Olaszországban. A cégnek összesen 34 üzeme és 18 elosztóközpontja van. 2014-ben a cég árbevétele elérte a 800 milliárd EUR-t.

Bosal márkanéven csúcsminőségű termékek készülnek. A cég a következő gyárak termékeihez szállít eredeti alkatrészeket: Audi, Honda, Jaguar, Mazda, Land Rover, Renault, Saab, Seat, Volkswagen, Volvo és General Motors. A Bosal utángyártott alkatrészeket is gyárt.

Weboldalunkon mindig van lehetősége arra, hogy a legjobb áron, online vásárolja meg a Bosal autóalkatrészeket.

Bosal autóalkatrészek

  1. Kipufogórendszerek. A kipufogórendszerek gyártása során a cég aluminizált acélt használ, így az összes alkatrész korrózióálló. A modern kialakításnak köszönhetően a Bosal kipufogódobok szinte teljesen hang nélkül működnek.
  2. Katalizátorok. A cég egyik fejlesztése egy speciális radiális katalizátor, melynek a belsejében lévő fémelemek pontos kipufogógáz elosztást biztosítanak.
  3. Vonóhorgok. A vonóhorgok fejlesztése során a Bosal mérnökei nem csupán az alkatrész tartósságáról és megbízhatóságáról gondoskodtak, hanem a dizájnról is. A nagyobb kényelem érdekében néhány alkatrész különböző adapterekkel rendelkezik. A Bosal vonóhorgokat speciális technológiával festik, ami még abban az esetben is véd a korróziótól, ha a külső réteg megsérül.
  4. Tetőrudak és tetőcsomagtartók. Érdemes megemlíteni az alkatrészek egyszerűségét és megbízhatóságát, valamint, hogy kapacitásuk akár 100 kg is lehet. Ezeket lopás ellen speciális zárral lehet rögzíteni.
Kategória keresés
Kategória keresés eredménye
Nincs találat
Nézze meg a gyártók legújabb ajánlatait:
Kosár
#
Az Ön kosara üres