Autóalkatrész DELPHI

Online alkatrész katalógus ől DELPHI

A Delphi egy amerikai márka, mely széles választékban gyárt autóalkatrészeket. A Delphi Company az egyik legnagyobb szereplő az utángyártott piacon.

A Dephi története

Az Automotive Components Group a General Motors részeként, 1994-ben alakult, majd egy évvel később átnevezték Delphi Automotive Systems-re. Négy évvel később a vállalatcsoporttól teljesen függetlenné vált. 2000-ben a Delphi felvásárolta a Lucas Diesel Systems brit céget. Ennek ellenére a XXI. század eleje kemény időszak volt a vállalat számára. 2001-ben a Delphi 11.500 dolgozó fizetését volt kénytelen csökkenteni. 2005-ben a 24 üzemet zártak be az USA-ban és csődöt jelentettek.

Egy sor jogi lépést követően a cég eszközeit felvásárolta egy csoport magánbefektető, akik megalakították az új Delphi Corporation-t. Az átszervezés nyomán a cég visszanyerte piacvezető szerepét.

Jelenleg a Delphi ipari létesítményei között körülbelül 150 üzemet találunk, itt készül a termékválasztékban található közel 140.000 cikk.  A Delphi eredeti és utángyártott termékeket is szállít. A termékek az alsó- és középkategóriába tartoznak.

Webáruházunkban online megvásárolhatja a Delphi autóalkatrészeket, anélkül, hogy idejét vagy pénzét vesztegetné.

A Delphi autóalkatrészek

A Delphi autókatalógusában a következő járműrendszerekhez találhatók alkatrészek:

  • Motorhűtő- és légkondicionáló rendszerek. A csoport minden termékének légmenetessége ellenőrzésre kerül. Az eredeti kompresszorok élettartamát érdemes megemlíteni: még 160.000 megtett km után is működőképesek.
  • Fékrendszer. A fékrendszer alkatrészek az eredeti autóalkatrészekre vonatkozó követelmények figyelembevételével kerülnek fejlesztére.
  • Motorvezérlő rendszer. A Delphi motorvezérlő rendszer alkatrészek minden, a legnagyobb 25 autógyártó által készített autóba megfelelők. A cég garantálja a legnagyobb teljesítményt, és a legalacsonyabb üzemanyagfogyasztást.
  • Üzemanyagrendszer. Az alkatrészek még 240.000 megtett km után is működőképesek. Észak-Amerikában készülő autómárkáknál eredeti alkatrészként építik be ezeket.
  • Gyújtás. A gyártó gyújtótekercseit 230 órán át tesztelik magas hőmérsékleten. Az alkatrészeket 3 évre vagy 58.000 km-re érvényes garanciával forgalmazzák.
  • Dízel rendszerek. A vállalat dízel rendszereit 25 autógyár építi be modelljeibe. A dízel rendszer alkatrészek nagy teljesítményűek és kopásállók.
  • Kormánymű és felfüggesztés rendszerek. Ezek a Delphi termékek szinte minden modern autómodellbe illenek, és kiváló minőségűek.
  • Automatizált rendszerek. A cég számos problémára kínál innovatív megoldást. A Delphi biztonságos és környezetkímélő alkatrészeket fejleszt az automatizált rendszerekhez.

A Delphi autóalkatrészek ár-érték aránya nagyon kedvező. A nagy termékválasztéknak köszönhetően a vállalat csaknem minden modern autómodellhez rendelkezik alkatrésszel.

Kategória keresés
Kategória keresés eredménye
Nincs találat
Belső / Kényelmi
Csövek / Tömlők
Fűtés / Szellőzés
Tömítések / Szimeringek
Nézze meg a gyártók legújabb ajánlatait:
Kosár
#
Az Ön kosara üres