Autóalkatrész BLIC

Online alkatrész katalógus ől BLIC

A BLIC márka, mely a híres, Cars S.A. lengyel autóalkatrész forgalmazóhoz tartozik, 2011 óta szállítja más gyártók alkatrészeit Közép- és Kelet-Európába ezen a márkanéven. A BLIC autóalkatrészek kiváló minőségűek, és az áruk megfizethető.

A BLIC autóalkatrészek

  1. Világítás alkatrészek. Ebbe a kategóriába a fényszórók és a hátsó lámpák, irányjelző lámpák, ködfényszórók, napellenzők, fényszóró burkolatok és más alkatrészek tartoznak.
  2. Autótükrök. A BLIC katalógusban széles választékban talál visszapillantó tükör házakat, és tükör alkatrészeket, valamint belső tükröket is.
  3. Karosszéria elemek. A kategóriában lökhárítók és lökhárító erősítő rudak, üzemanyagtankok, hűtőrácsok, díszlécek, motorburkolatok, ajtózárak és fogantyúk, sárvédők, kerékdobok, ajtók, motorháztetők és csomagtérajtók, különféle szerelvények találhatók. Ezek mind kiváló minőségűek, mivel vezető európai gyártók termékei. Például BLIC márkanéven vásárolhat az olasz ISAM gyárban készült lökhárítókat, légterelőket, hűtőrácsokat; a dán Klokkerholm cég gázrugóit, ablakemelőit, hűtőrácsait és más karosszéria elemeit, a spanyol Phira gyár és az olasz Euro Stamp lökhárítóit és hűtőrácsait.
  4. Belső elemek. Ebben a kategóriában ablakemelők és ezek alkatrészei, valamint első- és hátsó biztonsági övek találhatók.
  5. Javítókészletek és szerelvények. BLIC márkanéven ajtó javítókészletek, első- és hátsó sárvédők és sok rögzítőelem is kapható.

Vásároljon BLIC autóalkatrészeket online

Az autóalkatrészek kiválasztásánál nem csupán a minőséget, hanem az autó specifikációjának való megfelelést is figyelembe kell venni. Még a legjobb gyártó legmegbízhatóbb autóalkatrésze sem tud megfelelően működni, ha formája, mérete vagy egyéb tulajdonságaik nem egyeznek az eredeti alkatrésszel. Webáruházunk szakértői segíteni fognak kiválasztani a megfelelő alkatrészt, figyelembe véve mindezen sajátságokat, valamint az Ön vezetési stílusát és a gépkocsi használatának körülményeit is. A szakértő tanácsadók segítsége mellett minden, Autoalkatreszonline24.hu weboldalunkat használó vásárlónknak örömmel ajánljuk a következő szolgáltatásokat:

  • gyors szállítás;
  • minőségi garancia minden termékre;
  • miden autómodellhez teljeskörű autóalkatrész választék.
  • különleges akciók és kedvezmények.
Kategória keresés
Kategória keresés eredménye
Nincs találat
Nézze meg a gyártók legújabb ajánlatait:
Kosár
#
Az Ön kosara üres