Autóalkatrész A.B.S.

Online alkatrész katalógus ől A.B.S.

Az A.B.S. jelentős fékrendszer, futómű és kormánymű alkatrészgyártó és forgalmazó, mely a legtöbb Európában, Japánban, Koreában és az USA-ban készült gépkocsihoz szállít termékeket. A cég választékában több mint 24.000 cikk található. A vállalat központja a hollandiai IJsselstein-ben található.

Az A.B.S. autóalkatrészek

 1. Fékrendszer alkatrészek.
  • Féktárcsák és fékdobok. A vállalat katalógusában több mint 1.900 féle féktárcsa, és 450 típusú fékdob található. Az alkatrészek hatékony fékezést és hőelvonást biztosítanak. Meggátolják a fékbetétek idő előtti kopását. Akik kedvelik a sportos vezetést, azoknak az A.B.S. a perforált, Sportline féktárcsa termékcsaládot ajánlja, melyek továbbfejlesztett specifikációval és stílusos dizájnnal készülnek.
  • Fékbetétek. A.B.S. márkanéven több mint 1.450 féle fékbetét, és 650 típusú fékpofa készül. Ezeket sok esetben kiegészítőkkel forgalmazzák - kopásjelzőkkel vagy hangtompító betétekkel. Nagy kopásállósággal rendelkeznek, ellenállnak a magas hőnek, és működés közben nem okoznak zajt. Minden betéten/pofán van egy címke a súrlódó felület anyagának összetételéről, így könnyen meg tudja állapítani melyik felel meg leginkább az Ön vezetési stílusának.
  • Kábelek, bowdenek Ebben a kategóriában több min 2.500 kézifékbowden, közel 750 kuplungbowden, több mint 700 féle folytószelepkábel, valamint több mint 8.500, ezekhez a rendszerekhez készült különböző alkatrész található. A kiegészítő védőrétegnek köszönhetően az összes alkatrész nagy korrózióállósággal rendelkezik. A kábelek nejlon borítással rendelkeznek, így kiválóan csúsznak.
  • Felújított féknyergek. A felújított féknyergeken rendszerint minden gumitömítést, fékmunkahenger perselyt, kézifék mechanizmust, dugattyút és rugót ki kell cserélni. Minden A.B.S. féknyereg krómbevonatot kap.
  • Tömlők és csövek. Nagy nyomásállósággal rendelkeznek, és nagymértékben ellenállnak az erős kémiai anyagoknak is.
  • Hidraulikus folyadékok. A.B.S. márkanéven sokféle szintetikus folyadék kapható, melyek megbízhatóan biztosítják a fékrendszer és más autóalkatrészek működését. Minden folyadék kiváló működési jellemzőkkel bír, és kíméli a fékrendszer alkatrészeit.
  • Hidraulikus tengelykapcsoló alkatrészek. Használatuk megbízható és hatékony. Sok esetben a sebességváltóba kerülnek beépítésre.
  • Kerékfékhengerek és féknyomás szabályzók. A cég katalógusában beépített féknyomás szabályzóval készülő alumínium kerékfékhengerek találhatók. Ezek kis súlyúak, és kopásállók.
 2. Kormányzás és felfüggesztés alkatrészek. Ebben a kategóriában lengőkarok, gömbcsuklók, kormányösszekötőrúd fejek, stabilizátorok találhatók. Gyártásuk során tartós anyagokat, például öntöttvasat, fémlemezt vagy alumíniumot használnak. A cég különleges figyelmet fordít beszállítói kiválasztására. A védőburkolatok és a porvédők rendszerint olyan anyagokból készülnek, mely ellenállnak az ultraibolya sugárzának, és akár a 80°С-os hőmérsékletnek is.
 3. Csapágykészletek. Ebben a kategóriában nagy választékban találhatók kerékcsapágyak, olyanok is, melyek ABS jeladóval vannak felszerelve.

Vásároljon A.B.S. autóalkatrészeket online

Webáruházunk a legjobb hely az autóalkatrész vásárlásra. Nem csupán világhírű, neves márkák autóalkatrészeinek széles választékát kínáljuk, de mindent megteszünk a minőségi kiszolgálás érdekében is. Ügyfélszolgálatunk munkatársaitól minden tájékoztatást megkaphat az aktuális akciókról és kedvezményekről, valamint a szállítási határidőkről is. Kollégáink elmondják hogyan tud spórolni az autóalkatrész vásárláson, és segítenek a választásban, amennyiben szükséges.

Kategória keresés
Kategória keresés eredménye
Nincs találat
Nézze meg a gyártók legújabb ajánlatait:
Kosár
#
Az Ön kosara üres