Autóalkatrész WESTFALIA

Online alkatrész katalógus ől WESTFALIA

A Westfalia Automotive a személygépkocsikhoz és a teherautókhoz készülő autóalkatrészek egyik legnagyobb és vezető gyártója. A cég eredeti és utángyártott autóalkatrészeket is készít. A Westfalia termékeket olyan autógyáraknak szállítják, mint a Volkswagen Group, a BMW, és a Daimler AG. Autójához megfelelő Westfalia autóalkatrészeket vásárolhat - autoalkatreszonline24.hu webáruház.

A Westfalia Company története

A német Westfalia márka 1844-ben kezdődött, amikor Johannes Bernd Knöbel megalapította kovácsműhelyét. Az 1920-as években a cég az autóipar fejlődésének hatására megváltoztatta tevékenységét. A vállalat számos szabadalmat birtokol az autógyártás területén:

 • 1932-ben szabadalmaztatták a gömb alakú vonóhorgot;
 • 1966-ban az utánfutó vonóhorgot levehető vonógömbfejjel;
 • 1987-ben a teljesen automatikus gyors levehető rendszert;
 • 1995-ben az alumínium vonószerkezetet.

2002-ben Westfalia márkanéven megkezdték az elektronikus forgatható vonószerkezetetek gyártását. 2008-ban a gyártó bemutatta a világ legkisebb kerékpárszállítóját, a Portilo-t.

A termékek kiváló minőségének és a gyártás során alkalmazott innovatív technológiának köszönhetően a Westfalia Company elnyert egy rangos európai díjat - az Alumínium Díjat Hollandiában. 2006 és 2013 között vált a cég a vonóhorgok vezető gyártójává az «Аuto, motor und sport» magazin szerint.

Napjainkban a Westfalia Company fő tevékenysége kerékpár szállítók és vonóhorgok gyártása. Munkája során több mint 16 millió vonóhorgot készített a vállalat. A Westfalia Automotive fióktelepei Nagy Britanniában, Lengyelországban, Oroszországban, Franciaországban, Svédországban, Olaszországban és Dániában találhatók.

A Westfalia autóalkatrészek

 1. Vonóhorgok. Westfalia márkanéven autókhoz, lakókocsikhoz és utánfutókhoz készülnek alkatrészek. A vonóhorgokat a vezető autógyártókkal szoros együttműködésben készítik, így a bizonyos autómárkákkal való kompatibilitás garantált. A Westfalia által gyártott több mint 1700 vonóhorog a következő csoportokba osztható:
  • Visszahúzható. Ezek kisméretűek, olyan autókra szerelhetők, melyeken kicsi a felszerelésre szánt hely. Elektronikusan vagy kézzel is néhány másodperc alatt kioldhatók.
  • Levehető. Könnyen leszerelhetők, így nem rontják autója külsejének megjelenését. Két modell van, függőleges vagy vízszintes leszereléssel.
  • Fix vonókarok. Ezek egyszerű felépítésűek és megbízhatók. Ön is könnyen fel tudja szerelni, nem kell hozzá szerelő. Minden autóhoz alkalmasak, márkától és típustól függetlenül.
  • Univerzális vonórudak tehergépkocsikhoz. Minden teherautóra és furgonra illenek, tartósságukat és biztonságosságukat érdemes kiemelni.
  • Speciális célú vonógömbök. Ezeket teherautókon használják, és lehetnek:
   • flexibilisek (a pótkocsi gömbbel vagy vonógyűrűvel is csatlakoztatható a járműhöz);
   • sztenderd (csak vonógyűrűvel szerelt pótkocsit lehet csatlakoztatni).
 2. Vonóhorog elektronikus készletek. Ezeket minden vonóhorog típushoz egyedileg készítik, ezek segítségével a pótkocsi világítása vezérelhető. Vannak sztenderd készletek (relé technológiával) és ultramodernek (CAN bus technológiával). A márka ultramodern elektronikus készleteivel együtt bizonyos autómodellekhez is készülnek berendezések 7 vagy 13 érintkezővel.
 3. Kerékpártartók. Ezek a vonóhorogra könnyen rögzíthetők, így kerékpárja egyszerűen és gyorsan felszerelhető. Lehet rájuk szerelni nagy kapacitású műanyag dobozt, vagy egy teherszállításra alkalmas platformot. Ezeken az eszközökön egyidőben három kerékpár szállítható.
 4. Kiegészítő rögzítő rugók. Ezek támogatják a sztenderd rugókat, növelik az olvashatóságot, és a teherszálltó jármű kormányozhatóságát, így minimalizálják a lakókocsik és a pótkocsik rángását.
 5. Autó tetőcsomagtartók. Ezek kis tehergépkocsikra valók. Rozsdavédelemmel készülnek és kiváló a légellenállásuk. A légterelővel és görgővel együtt árusítják. Moduláris szerkezetük megkönnyíti a szállítást. A tetőcsomagtartók gyártásához használt anyagok minősége megfelel a REACH (A vegyi anyagok regisztrálásával, értékelésével, engedélyezésével és korlátozásával kapcsolatos előírások) szabványoknak.
Kategória keresés
Kategória keresés eredménye
Nincs találat
Nézze meg a gyártók legújabb ajánlatait:
Kosár
#
Az Ön kosara üres