Autóalkatrész SWF

Online alkatrész katalógus ől SWF

Az SKW Company története

A német márkát 1922-ben, Stuttgartban alapították. Eredetileg a vállalat elektromos motorok gyártására szakosodott, ma azonban fő tevékenysége az autó üvegek tisztításához való felszerelés gyártása.

A cég fő gyártóhelye a Bietigheim-ben található gyár: 23 összeszerelő sor működik 33.000 m². Minden nap 70.000 ablaktörlő, 22.000 ablaktörlő motor és 58.000 ablaktörlő készül el a futószalagokon. Az ablaktörlőket a vezető autógyárak használják autóikhoz, olyanok, mint a Volkswagen, a General Motors, a BMW, a Peugeot Citroёn, a Renault Nissan, a Volvo és mások.

Az SWF Company eredeti és helyettesítő termékeket is gyárt.

Azonnal vásárolhat SWF autóalkatrészeket online - Autoalkatreszonline24.hu webáruház.

Az SWF autóalkatrészek

Az SWF autóalkatrészek között a következők találhatók:

 • klasszikus, keretes ablaktörlők (SWF Standard);
 • innovatív keret nélküli ablaktörlők (SWF Visioflex és SWF VisioNext).

Az SWF ablaktörlők jellemzőkkel rendelkeznek:

 1. A DUOTEC+ technológia szerint készülnek. Ez azt jelenti, hogy szintetikus és természetes gumit is felhasználnak készítésük során, és a következő előnyökkel rendelkeznek:
  • az ablaktörlők hosszú élettartama;
  • minimális zaj az ablaktörlők működése közben;
  • kiváló minőségű tisztítás.
 2. Ablaktörlő kopásjelzővel is fel vannak szerelve. Ez tájékoztatja az autótulajdonost arról, hogy az ablaktörlő gumi már nem működik megfelelően.
 3. A termékeket adapter készlettel szállítják. Ezek segítségével gyorsan és könnyen rögzítheti az ablaktörlő lapátokat a különböző autómodellekre.
 4. Aszimmetrikus légterelővel rendelkeznek. Ez az autó gyors mozgása esetén megnöveli az ablaktörlő lapátok tapadását, így növelve az ablaktisztítás hatékonyságát.
Kategória keresés
Kategória keresés eredménye
Nincs találat
Nézze meg a gyártók legújabb ajánlatait:
Kosár
#
Az Ön kosara üres