Autóalkatrész SASIC

Online alkatrész katalógus ől SASIC

A Sasic francia cég, mely autóalkatrészek széles választékát gyártja, Ez a legnagyobb francia autókhoz való gumi-fém európai alkatrész gyártó. A cég a SEVTI Group Corporation csoport része.

A Sasic Company története

A Sasic márka története 1927-ben kezdődött, amikor a Santucci cég, mely francia autókhoz gyártott autóalkatrészeket, megalakult Franciaországban. 1971-ben a vállalat egyesült a Sicfa céggel, egy jól ismert francia autóalkatrész exportőrrel. Egyesülésük eredményeként jött létre a Sasic S.A. cég.

Jelenleg a vállalat gumi-fém alkatrészek, felfüggesztés alkatrészek, víz tömlők, tárcsák és más autóalkatrészek gyártására specializálódott. Foglalkoznak kuplung felújítással is. 2012 óta az eredeti, elektromos autókhoz való kormányművek beszállítója. Ma a cég termékei több mint 90 országban kaphatók, öt kontinensen, és termékei a közép-árfekvésű kategóriába tartoznak.

Francia márkákhoz – Citroen, Renault és Peugeot, valamint német és japán autókhoz is széles választékban készülnek eredeti Sasic márkás autóalkatrészek. Emellett a cég katalógusában a leghíresebb márkákhoz nem eredeti alkatrészek is találhatók. Ha szeretne Sasic autóalkatrészt vásárolni online, ajánljuk, hogy vegye igénybe weboldalunk szolgáltatásait.

A Sasic autóalkatrészek

  1. Gumi-fém alkatrészek. Teljesen új, nem felújított gumiból készülnek, ami kiváló tulajdonságokat garantál. Ellenállnak a nyújtásnak, a repedésnek és a hőmérsékleti változásoknak. Hatékonyan csökkentik a rezgéseket és szüntetik meg a rezonanciát.
  2. Felfüggesztés alkatrészek. A termékek kiváló minőségét, erősségét, valamint azt érdemes megemlíteni, hogy pontosan ugyanolyan formájúak és méretűek, mint az eredeti alkatrészek.
  3. Tengelykapcsoló. A cég eredeti alkatrészek felújításával foglalkozik. A beszerelés megkönnyítéséhez a kuplung alkatrészeket beszerelő eszközökkel együtt árusítják. Minőségük nem rosszabb, mint az eredeti autóalkatrészeké, de az áruk alacsonyabb. A Fougères-ben található gyárban minden évben 100.000 kuplungkészletet újítanak fel.
  4. Hűtőrendszer alkatrészek. Vízpumpák, tömlők és csatlakozócsövek széles választéka készül Sasic márkanéven. Minden autóalkatrész erős anyagból készül, ami ellenáll a nagy nyomásnak és hőmérséklet-csökkenésnek. A fém alkatrészek nagymértékben korrózióállók. A gumi alkatrészeket a repedésekkel és deformációval szembeni ellenállás jellemzi.
  5. Fékrendszer alkatrészek. A kategóriában nagy választékban találhatók féktömlők (körülbelül 460 cikk), féknyergek és javítókészletek (több mint 460 fajta), féktárcsák (több mint 300 típus).
  6. Vezérmű alkatrészek. A kategóriában feszítőgörgőket, ékszíjakat és fogasszíjakat találhatunk. Gyártásuk során modern, kopás- és törésálló és nem deformálódó anyagokat használnak fel. A szíjak megerősített szerkezetűek.
  7. Elektronikus berendezések. Generátor alkatrészek, tekercsek és gyújtás modulok, szenzorok, relék és kapcsolók széles választéka készül Sasic márkanéven. A termékek nagy érzékenységgel és válaszadási-sebességgel rendelkeznek (például, ha a motor hirtelen leáll, a relé lekapcsolja az üzemanyag-szivattyút és egy másodpercen belül leállítja az üzemanyag áramlást.)
Kategória keresés
Kategória keresés eredménye
Nincs találat
Elektromos Alkatrészek
Üzemanyag Rendszer
Nézze meg a gyártók legújabb ajánlatait:
Kosár
#
Az Ön kosara üres