Autóalkatrész PACOL

Online alkatrész katalógus ől PACOL

A Pacol lengyel márka, mely néven az Intel Car SA világító elemeket és karosszéria részeket forgalmaz Európában készült kereskedelmi járművekhez. Minden Pacol autóalkatrész a legújabb technológiák felhasználásával készül, ezért minőségük megegyezik az eredeti alkatrészek minőségével.

A Pacol autóalkatrészek

  1. Világító egységek. Ebben a kategóriában fényszórókat és hátsó lámpákat, ködfényszórókat, irányjelzőket, légterelő lemezeket, helyzetjelzőket, fényszóró kereteket, borításokat, tartókonzolokat, rögzítőket és más alkatrészeket találunk. Egyes elemek gyártásához a cég polipropilén és poliészter lemez öntött vegyületet használ, amelyek népszerűek a prémium kategóriás termékeket gyártók körében.
  2. Karosszéria elemek. A Pacol katalógusában nagy választékban találhatók lökhárítók, lökhárító megerősítő rudakat és konzolokat, hűtőrácsokat, ajtó fellépőket és egyéb elemeket. Az ajtózárak mellett a márka termékei között fogantyúk és ablakemelők is találhatók. Az összes alkatrész jellemzője a megbízhatóság és a kiváló minőség. A modern technológiák jól átgondolt felépítésének és használatának köszönhetően ezek sokkal biztonságosabbak, mint maga az autó.
  3. Autótükrök. Érdemes megemlíteni, hogy ezek az alkatrészek nagyon egyszerűen felszerelhetők. Optimális kilátást biztosítanak. A Pacol kínálatában nagyon sokfajta tükör található: mechanikus és elektronikus, fűtött stb.

Vásároljon Pacol autóalkatrészeket online

Webáruházunkban az autóalkatrészek nagy választékát találja mindenféle autómodellhez. Nálunk vásárolni kényelmes és megéri. Előnyeink a következők:

  1. Felhasználóbarát keresőrendszer. Ügyelünk arra, hogy a lehető legkevesebb időt kelljen az autóalkatrész keresésével töltenie. A számos, a termékek különféle paramétereit figyelembe vevő szűrő lehetővé teszi, hogy nagyon rövid időn belül megtalálja a szükséges alkatrészt.
  2. Szakértő tanácsadók. Mindig készek megválaszolni minden kérdését, mely az autóalkatrészek kiválasztásával kapcsolatos, az alkatrész választásnál figyelembe veszik autója sajátosságait és annak használati körülményeit is.
  3. Kedvező árak. Raktáraink átgondolt elhelyezésének és a legnépszerűbb alkatrészek állandó készletének, valamint a vezető gyártókkal való szoros együttműködésnek köszönhetően jelentősen csökkentettük az autóalkatrészek árát más szállítókhoz képest. Ezért találhat mindig kedvezményeket és különleges ajánlatokat weboldalunkon.
Kategória keresés
Kategória keresés eredménye
Nincs találat
Nézze meg a gyártók legújabb ajánlatait:
Kosár
#
Az Ön kosara üres